SportVijesti

ZBOG EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE Do daljnjeg odgođena utrka 3. kola 7. Cross lige “Godišnja doba na Čevu”

Trči se na stazi duljine 2020 metara, od mosta Bednje u Završju Podbelskom pa na vrh Čeva

Utrka 3., proljetnog kola 7. Cross lige “Godišnja doba na Čevu” koja se trebala održati ove nedjelje, 10. svibnja, zbog aktualne epidemiološke situacije odgođena je do daljnjeg, poručuju organizatori.

„S obzirom na već opće poznatu situaciju oko koronavirusa, obavještavamo sve sudionike, prijatelje i pratitelje naše lige da se ovo 3. kolo (proljetno) predviđeno za 10.05. ipak neće održati u predviđenom terminu. Prateći situaciju oko svega navedenog pokušat ćemo ovo proljetno kolo održati čim nam prilike (koronavirus i stožer CZ) dozvole. Iskreno se nadamo da će to biti uskoro te da ćemo se opet moći lijepo družiti i uživati u prekrasnom pogledu s Čeva. Do našeg ponovnog druženja budite zdravi, vrijedni i strpljivi i barem sami sa svojim prijateljima i najbližima uživajte u prirodi i na Čevu uz pozdrav:

Vidimo se uskoro na Čevu!

Inače, trči se na stazi duljine 2020 metara, od mosta Bednje u Završju Podbelskom pa na vrh Čeva, u održana dva kola sudjelovalo je ukupno 142 trkačice i trkača, a trenutno su u vodstvu Štefica Bubnjarić kod žena i Bruno Kos u konkurenciji muškaraca.

TRENUTNI POREDAK

Ljetno kolo, koje će se trčati u noćnom terminu, u planu je za 20. lipnja.

Tags

Povezani Članci

Close