GlazbaInfoZanimljivosti

ŽEC FEST 1. Koncert posvećen ikoni varaždinskog metala Željku Novaku Žecu – Podrumska scena Rogoz, 2. studeni (subota)

Želja i namjera organizatora je da festival postane tradicija, te da se na taj način oda poštovanje Žecu, čovjeku koji je obilježio mnoge generacije varaždinskih glazbenika, na čijim je koncertima bio redovan gost i bezrezervno ih je podržavao

Varaždin – „Ujedinjeno varaždinsko podzemlje“, većinom okupljeno oko sad već kultnog i polunapuštenog Varteksa, organizira prvi Žestoki Električni Cirkus, iliti ŽEC.

Koncert će se održati u varaždinskoj podrumskoj Sceni Rogoz u subotu, 2. studenog (subota) s početkom u 21 sati, u sjećanje na nedavno preminulog Željka Novaka Žeca, sinonima za varaždinsku metal i underground scenu.

Foto: IN MEMORIAM Željko Novak – Žec Facebook

Šest varaždinskih bendova, Žecovih frendova i poznanika, koji su s njim dijelili vlakove, buseve, aute i klupice, gutljaje, kune, osmjehe i suze, donose uz podršku Žecove obitelji, daleko najjači varaždinski underground koncert unatrag mnogo vremena.

Foto: IN MEMORIAM Željko Novak – Žec Facebook

Nastupit će sastavi BKD, Senf, Devastation, Drone Hunter, Bednja, Devastation i Corpse Grinder.

Želja i namjera organizatora je da festival postane tradicija, te da se na taj način oda poštovanje Žecu, čovjeku koji je obilježio mnoge generacije varaždinskih glazbenika, na čijim je koncertima bio redovan gost i bezrezervno ih je podržavao.

Tags

Povezani Članci

Close