InfoIzdvojenoVjera

ŽUPA IVANEC Nakon 11 godina službe, odlazi župnik Zoran Gložinić

Novi ivanečki župnik bit će vlč. Kristijan Stojko

Uoči nove pastoralne godine varaždinski biskup, mons. Josip Mrzljak, početkom mjeseca srpnja donio je odluku o sljedećim imenovanjima, razrješenjima i premještajima na području Varaždinske biskupije.

Tom je odlukom vlč. Zoran Gložinić, nakon 11 godina službovanja, razriješen službe župnika u Župi sv. Marije Magdalene u Ivancu i imenovan župnikom u Župi Uskrsnuća Isusova u Kućan Marofu.

Novi ivanečki župnik bit će vlč. Kristijan Stojko, koji je razriješen službe župnog vikara u Župi Presvetog Trojstva u Ludbregu i imenovan župnikom u Župi sv. Marije Magdalene u Ivancu.

Pogledajte i ostala razrješenja i imenovanja:

Vlč. mr.sc. Josip Janković razriješen je službe župnika u Župi sv. Nikole biskupa u Novom Selu na Dravi i umirovljen.

Vlč. Josip Koščak razriješen je službe župnika u Župi sv. Roka u Koprivničkim Bregima i umirovljen.

Vlč. dr.sc. Karlo Koračević razriješen je službe župnika u Župi Uskrsnuća Isusova u Kućan Marofu i na vlastiti zahtjev prijevremeno, zbog bolesti, umirovljen.

Vlč. Ivan Munđar razriješen je službe župnika u Župi sv. Benedikta opata u Donjim Mostima i imenovan je župnikom u Župi sv. Nikole biskupa u Novom Selu na Dravi.

Vlč. Marijan Horvat razriješen je službe župnika u Župi Presvetog Trojstva u Legradu i službe župnog upravitelja u Župi Uznesenja BDM u Đelekovcu i imenovan je župnikom u Župi Marije Kraljice i sv. Ladislava u Murskom Središću.

Vlč. Branko Horvat razriješen je službe župnog vikara u Župi Bezgrješnog Začeća BDM u Lepoglavi i imenovan je župnikom u Župi sv. Roka u Koprivničkim Bregima.

Vlč. Silvio Košćak razriješen je službe župnog vikara u Župi sv. Nikole biskupa u Varaždinu i imenovan je župnikom u Župi Presvetog Trojstva u Legradu i župnim upraviteljem u Župi Uznesenja BDM u Đelekovcu.

Vlč. Miro Denac razriješen je službe župnog vikara u Župi bl. Alojzija Stepinca u Koprivnici i imenovan je župnikom u Župi sv. Benedikta opata u Donjim Mostima.

Preč. Ivan Herceg, župnik u Župi sv. Martina biskupa u Sv. Martinu na Muri, razriješen je službe župnog upravitelja u Župi Marije Kraljice i sv. Ladislava u Murskom Središću.

Vlč. Tomislav Antekolović razriješen je službe pastoralnog suradnika u Župi Marije Kraljice i sv. Ladislava u Murskom Središću.

Vlč. Žarko Pavlović razriješen je službe župnika u Župi sv. Mihaela arkanđela u Miholjancu i stavljen je na raspolaganje Ravnateljstvu dušobrižništva za Hrvate u inozemstvu.

Vlč. Marinko Prstec imenovan je župnikom u Župi sv. Mihaela arkanđela u Miholjancu.

Vlč. Mladen Cikač, mladomisnik, imenovan je župnim vikarom u Župi Presvetog Trojstva u Nedelišću.

Vlč. Andrija Kopjar, mladomisnik, imenovan je župnim vikarom u Župi Bezgrješnog Začeća BDM u Lepoglavi.

Vlč. Dario Levanić, mladomisnik, imenovan je župnim vikarom u Župi bl. Alojzija Stepinca u Koprivnici.

Vlč. Mislav Mikac, mladomisnik, imenovan je župnim vikarom u Župi Presvetog Trojstva u Ludbregu. Vlč. Rafael Mikec, mladomisnik, imenovan je župnim vikarom u Župi sv. Nikole biskupa u Varaždinu.

Vlč. Janko Bunić razriješen je službe župnika u Župi Presvetog Srca Isusova u Vrbnu i prijevremeno, zbog bolesti, umirovljen.

Vlč. Danijel Herceg, župnik u Župi sv. Ivana Krstitelja u Gornjem Jesenju, imenovan je župnim upraviteljem u Župi Presvetog Srca Isusova u Vrbnu.

 

Tags

Povezani Članci

Close