InfoNašim krajemVjera

ŽUPA IVANEC U nedjelju, 15. rujna, na blagdan Blažene Djevice Marije Žalosne, svetu misu u Samostanu Marije Sveotkupiteljice predvodit će varaždinski biskup monsinjor Josip Mrzljak

Za ovu svečanost vjernička i redovnička zajednica pripremati će se trodnevnom pripravom koja počinje u četvrtak 12. rujna

Ivanečki Vrhovec – Nadolazeće nedjelje, 15. rujna, na blagdan Blažene Djevice Marije Žalosne, posebno svečano bit će u u Samostanu Marije Sveotkupiteljice u Ivanečkom Vrhovcu.

Misu u 11 sati predvodit će varaždinski biskup monsinjor Josip Mrzljak, a tom će prigodom dvije u nedjelju 15. rujna u 11 sati, biskup Josip Mrzljak predslavit će sveto euharistijsko slavlje u kapelici “Gospe Žalosne” u Samostanu Marije Suotkupiteljice u Ivanečkom Vrhovcu.

Za vrijeme euharistijskog slavlja prve redovničke zavjete u Družbi Klanjateljica Krvi Kristove položit će novakinje Ivana Miličević i Kristina Vuković.

Za ovu svečanost vjernička i redovnička zajednica pripremati će se trodnevnom pripravom koja počinje u četvrtak 12. rujna.

Osim molitve krunice u 17 sati i 30 minuta svake će večeri u 18 sati biti služena i sveta misa, koju će predvoditi pater Damir Kočiš, isusovac iz Zagreba.

Tags

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close