IzdvojenoSportVijesti

ŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE Ivančica slavila peti puta u nizu, Lepoglavi prva pobjeda sezone – Mladosti bod kod jakog Zelengaja

Ivančica je u Ivancu pobijedila Slobodu Tužno s 5:1, uz dva gola Mihaela Jerebića, te po jednim Darka Jagića, Matije Friščića i Tomislava Jagića, dok je gol za Slobodu postigao Dino Hajsok, što je prvi kojeg je Ivančica primila u ovoj sezoni

Proteklog vikenda igrane su utakmice 5. kola u tri lige Županijskog nogometnog saveza Varaždin u kojima su od klubova s našeg područja pobijedili Ivančica i Lepoglava, remizirala Mladost Margečan, a Rudar 47, Klenovnik i Vindija su poraženi.

U 1. Županijskoj ligi Ivančica je u Ivancu pobijedila Slobodu Tužno s 5:1, uz dva gola Mihaela Jerebića, te po jednim Darka Jagića, Matije Friščića i Tomislava Jagića, dok je gol za Slobodu postigao Dino Hajsok, što je prvi kojeg je Ivančica primila u ovoj sezoni.

Mladost Margečan je u gostima kod Zelengaja odigrala 2:2.

Ostali rezultati: Vinica – Obreš 3:1, Plitvica (G) – Polet (T) 1:6, Budućnost – Sloboda ŠN 1:0, Drava – Polet (C) 1:3, Podravac Kitro – Plitvica (S) 1:0.

Ivančica je na vrhu s maksimalnih 15 bodova i gol razlikom 27:1, Vinica i Budućnost osvojili po 13, a Mladost Margečan je na 8. mjestu s 5 osvojenih bodova.

—————————————————————————————————————

U 5. kolu 2. Županijske lige Lepoglava je pobijedila Rudar 47 sa 2:0.

Ostali rezultati: Čevo – Trnje 3:2, Dinamo (B) – Radnički 0:2, Beretinec – Zadrugar 1:1, Dinamo 01 – Novakovec 0:0, Mladost (Š) – Mladost (VŽ) 2:5, Mladost (VT) – Mladost (S) 2:6.

Mladost Sigetec vodi s 13 bodova, Lepoglava je na 10. mjestu s 5, a Rudar 47 na 12. s 3 osvojena boda.

————————————————————————————————————–

U 5. kolu 3. Županijske lige Nova Ves je pobijedila Klenovnik s 1:0, a Bratstvo Vindiju rezultatom 4:2.

Foto: NK Klenovnik

Ostali rezultati: Podravac – Orač 2:3, Vratno – Sračinec 1:1, Omladinac je bio slobodan

Orač i Nova Ves imaju po 12 bodova, Klenovnik je na 5. mjestu sa 7, a Vindija na 8. s 3 osvojena boda.

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close