SportVijesti

ŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE Klenovnik bolji od Vindije u lokalnom derbiju, Lepoglavi prvi bod, Ivančica nastavlja pobjednički niz

Ivančica u prvoj, Mladost Šemovec u drugoj i Nova Ves u trećoj županijskoj Varaždin jedini ‘stopostotni’ nakon tri kola - Ivančica jedina bez primljenog gola

Varaždin – Proteklog vikenda igrane su utakmice 3. kola u tri lige Županijskog nogometnog saveza Varaždin u kojima nije bilo značajnijih iznenađenja.

Od klubova s našeg područja pobijedili su Ivančica i Klenovnik, Mladost je remizirala na domaćem terenu, Lepoglava na gostujućem osvojila prvi bod, a Rudar 47 nastavio niz poraza.

U 1. Županijskoj ligi Ivančica je na domaćem terenu uvjerljivo pobijedila Plitvicu Selnik sa 6:0, dok je Mladost u Margečanu odigrala 2:2 s Obreši, ‘ispustivši’ u zadnjih 15 minuta vodstvo 2:0.

Foto: Dražen Geček
Foto: Dražen Geček
Foto: Dražen Geček
Foto: Dražen Geček
Foto: Dražen Geček

Ostali rezultati: Zelengaj – Sloboda Škola Nogometa 2:2, Vinica – Polet (T) 4:3, Plitvica Gojanec – Sloboda Tužno 4:1, Budućnost – Polet Cestica 1:1, Drava – Podravac Kitro 1:0.

Ivančica je na vrhu s devet bodova, jedina s maksimalnim učinkom, Zelengaj, Vinica, Obreš i Budućnost osvojili po 7, a Mladost Margečan je na 7. mjestu s 4 osvojena boda.

—————————————————————————————————————

U 3. kolu 2. Županijske lige Lepoglava je u Varaždinskim Toplicama odigrala 2:2 s Mladosti, a Rudar 47 je u Šemovcu izgubio od Mladosti rezultatom 1:2.

Ostali rezultati: Radnički – Trnje 4:1, Čevo – Zadrugar 2:2, Dinamo (B) – Novakovec 2:1, Beretinec – Mladost (VŽ) 4:0, Dinamo 01 – Mladost (S) 1:2.

Mladost Šemovec jedina ima svih 9 bodova, Zadrugar i Mladost Sigetec osvojili su po 7, Lepoglava ima 1, a Rudar 47 je i dalje bez bodova.

————————————————————————————————————–

U derbiju 3. kola 3. Županijske lige Klenovnik je u Donjoj Voći pobijedio Vindiju sa 2:0.

Foto: NK Klenovnik
Foto: NK Klenovnik

Ostali rezultati: Omladinac – Bratstvo 2:0, Podravac – Sračinec 0:1, Vratno – Nova Ves 0:3, Orač slobodan.

Nova Ves vodi s maksimalnih 9 bodova, Klenovnik je na 4. mjestu sa 4, a Vindija na 6. mjestu s 3 osvojena boda.

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close