IzdvojenoSportVijesti

ŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE Vinica ‘otkinula’ prve bodove Ivančici – Mladost slavila kod Drave, Lepoglava bolja od Zadrugara

Prije početaka utakmica županijskih liga minutom šutnje odana je počast preminulom vrataru Ivančice, 20. godišnjem Matiji Bahunu

U nedjelju su igrane utakmice 9. kola u tri lige Županijskog nogometnog saveza Varaždin u kojima su od klubova s našeg područja pobijedili Mladost Margečan i Lepoglava, Ivančica je remizirala, a Klenovnik i Rudar47 doživjeli su poraze.

U 1. županijskoj ligi Mladost Margečan je u Svetom Đurđu pobijedila Dravu sa 2:1, domaćin je poveo u 54. minuti, u 79. minuti pogodak za mladost postigao je Stjepan Prašnjak za 1:1, a tri minute kasnije Dalibor Solina je postigao pobjedonosni pogodak za Mladost.

Tijekom utakmice obje su momčadi imale nekoliko izglednih prigoda, domaćin je 100% šanse imao u 58. minuti i 73. minuti, ali odličnim intervencijama se istaknuo vratar Srećko Čićek. Kod Mladosti izgledne prigode propustili su u 18. minuti Nikola Šivak i u 32. minuti Dalibor Solina.

U derbiju kola u Ivancu su Ivančica i Vinica odigrali 0:0, uz dominaciju Ivančice u najvećem dijelu susreta ali bez završne realizacije.

Najzasužniji za remi gostiju je vratar Petar Novak, koji je, uz ostalo, u četiri velike prigode domaćina sačuvao svoju mrežu, a istaknuo se i Emanuel Andreić vratima Ivančice, koji je u drugom dijelu imao dvije sjajne obrane.

Nakon osam pobjeda, prvi je to puta da Ivančica u ovom prvenstvu nije pobijedila.

Spomenimo kako je prije početka ove, kao i svih utakmica županijskih liga, minutom šutnje odana počast preminulom vrataru Ivančice, 20. godišnjem Matiji Bahunu.

Ostali rezultati: Podravac Kitro (SE) – Polet (T) 2:6, Polet (C) – Sloboda (T) 1:1, Budućnost – Zelengaj 1:1, Drava (SĐ) – Mladost (M) 1:2, Plitvica – Obreš 2:1.

Ivančica je na vrhu s maksimalnih 25 bodova, drugi je Zelengaj sa 18, a Mladost Margečan je na 8. mjestu sa 12 osvojenih bodova.

——————————————————————————————————–

U 9. kolu 2. Županijske lige Rudar 47 izgubio je od Novakovca rezultatom 1:5, a Lepoglava je pobijedila Zadrugar s 3:1.

Ostali rezultati: Mladost (VT) – Radnički 0:3, Mladost (S) – Mladost (VŽ) 0:1, Mladost (Š) – Čevo 5:3, Beretinec – Trnje 7:0, Dinamo 01 – Dinamo (B) 1:2.

Mladost Sigetec vodi s 22 boda, Zadrugar je drugi s 20, Lepoglava je na 9. mjestu sa 12, a Rudar 47 na 14. sa samo 3 osvojena boda.

——————————————————————————————————–

U 9. kolu 3. Županijske lige Klenovnik je izgubio od vodećeg Orača sa 0:2, Sračinec i Bratstvo odigrali su 1:1, Nova Ves – Omladinac sa 4:1, Vratno – Podravac (SV) 0:5, a Vindija je bila slobodna.

Klenovnik – Orač (Foto: NK Klenovnik)

Orač je prvi sa 24 boda, druga je Nova Ves sa 21, Klenovnik je na 4. mjestu sa 13, a Vindija na 8. sa 6 osvojenih bodova.

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close