IzdvojenoSportVijesti

ŽUPANIJSKI NOGOMET Ivančica proslavila titulu prvaka visokom pobjedom – Mladost poražena u golijadi u Cestici, Klenovnik se od navijača oprostio pobjedom

Tri gola za Ivančicu postigao je Dominik Božak, a po dva Tomislav Jagić i Renato Vrbanić

U utakmici 25. kola 1. županijske nogometne lige Ivančica je na Gradskom stadionu u Ivancu pobijedila Budućnost rezultatom 7:2, poluvrijeme 3:1.

Tri gola za Ivančicu postigao je Dominik Božak, a po dva Tomislav Jagić i Renato Vrbanić.

Po završetku utakmice Ivančici je uručen pokal za osvojen naslov, koji će biti i služben za tjedan dana, nakon odigravanja utakmica posljednjeg kola.

Mladost Margečan je u Cestici izgubila od Poleta rezultatom 4:7.

Ostali rezultati: Podravac Kitro (SE) – Zelengaj 2:4, Sloboda (T) – Polet (T) 2:5, Drava (SĐ) – Plitvica 4:1, Plitvica (S) – Vinica 0:0, Sloboda ŠN – Obreš 1:3.

Foto: Sloboda ŠN – Obreš

Vodeća Ivančica ima 61 bod, druga je Vinica s 52, toliko ima i treći Zelengaj, a Mladost Margečan je na 7. mjestu s 37 bodova…

U 25. kolu druge županijske lige Rudar 47 je poražen od Čeva s 0:5, a tim je rezultatom momčad iz Podevčeva i matematički osigurala naslov prvaka.

Lepoglava je na domaćem terenu izgubila od Dinama Babinec s 0:4.

Ostali rezultati: Mladost (S) – Radnički 1:1, Mladost (VT) – Beretinec 3:2, Mladost (Š) – Dinamo 01 2:2, Mladost (VŽ) – Zadrugar 4:0, Novakovec – Trnje 4:2.

Vodi Čevo s 56 bodova, Radnički je drugi s 49, Zadrugar treći s 48, Lepoglava je deseta s 29 bodova, a Rudar 47 je na 13. mjestu s 18 bodova.

A u 26. kolu treće županijske lige Klenovnik je pobijedio Sračinec s 5:1, Podravac Svibovec bio je uvjerljiv protiv Vindije i pobijodio rezultatom 7:0, Nova Ves i Bratstvo odigrali su 1:1, a Orač je pobijedio Omladinac s visokih 10:0.

Klenovnik – Sračinec

Orač je prvi sa 69 bodova, Nova Ves druga s 53, Podravac treći s 38, koliko ima i četvrti Klenovnik, dok sedma Vindija ima 22 boda…

OPŠIRNIJE

Tags

Povezani Članci

Close