IzdvojenoSportVijesti

ŽUPANIJSKI NOGOMETNI KUP Podravina uvjerljivo bolja od Rudara 47, ostali favoriti s više ili manje problema s gostujućim pobjedama izborili plasman u 3. kolo

Ivančica igra s Čevom u subotu, Mladost Margečan u nedjelju gost Dinama Babinec

Varaždin – U utorak i srijedu odigrano je pet utakmica 2. kola županijskog nogometnog kupa.

Nedeljanec u Varaždinu s 4:2 pobijedio Slobodu Školu Nogometa, Rudar 47 je u Jurketincu izgubio od Podravine 0:5, Bednja je u gostima bila bolja od Novakovca rezultatom 4:0, Varteks od Sloge u Slokovcu sa 2:0, dok je Jalžabet u Cestici pobijedio Polet sa 3:2.

Najzanimljiviji susret 2. kola na rasporedu je u četvrtak u 17:30 sati, kada u Turčinu igraju igraju Dubravka Zagorac i Varaždin, aktualni pobjednik županijskog kupa.

Ostalih deset utakmica igraju se u subotu i nedjelju.

Ivančica je u subotu na Gradskom stadionu Ivancu s početkom u 17:30 sati domaćin Čevu, a u istom terminu još igraju Zelengaj – Plitvica (Selnik) i Mladost (Sveti Petar) – Beretinec.

U nedjelju od 17:30 sati Mladost Margečan je u Babincu gost Dinama, a u isto vrijeme igraju i Mladost (VŽ) – Radnički, Plitvica (Gojanec) – Mladost (Šemovec), Poljoprivrednik – Drava, Sloboda (Tužno) – Podravac Kitro, Zadrugar – Polet (Tuhovec) te Vinica – Obreš.

Shema kupa:

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close