SportVijesti

2. kolo ULTRA lige i utrke “Kronometar 1 na 1 (s dva starta)” privuklo 37 trkača i trkačica

Za ukupni poredak zbrajalo se neto vrijeme prve utrke i neto vrijeme druge utrke, a za pobjedu u duelu dobivao se dodatni bod

2. kolo ULTRA lige i utrke “Kronometar 1 na 1 (s dva starta)” privuklo je 37 trkača i trkačica koji su, osim protiv samoga sebe, imali priliku okušati se u duelu protiv konkurenta.

Za razliku od prošle godine kada su suci određivali parove, ove godine parove je odredila kvalifikacijska runda na 2 kilometra, nakon koje je uslijedila glavna utrka Kronometar 1 na 1 na 5,7 kilometara.

Natjecatelji su kretali točno sa sredine mosta kod Dravskog kupališta, po dvoje u razmaku od 15 sekundi na način da je jedan krenuo u desnu, a drugi u lijevu stranu te su trčali klasičnu stazu Cross lige, ali u duljini od 5.700 metara na način da trče po suprotnim stranama nasipa.

Za ukupni poredak zbrajalo se neto vrijeme prve utrke i neto vrijeme druge utrke, a za pobjedu u duelu dobivao se dodatni bod.

Najbrži su bili Neven Jurković kod muškaraca, te Mirela Turk u konkurenciji žena.

Sljedeća utrka “5.000 metara na Slobodi” je na rasporedu 11. kolovoza u 18 sati, prijave su obvezne, a prijaviti se moguće putem aplikacije

Organizator lige je Trkački klub Marathon95.

FOTOGALERIJA

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close