IMPRESSUM

IZDAVAČ:
VIP Digital d.o.o. za informiranje i marketing
Sjedište: Stanka Vraza 29.   42242 Varaždin,  Hrvatska

Ured 1: Vladimira Nazora 1.   42240 Ivanec

Ured 2: Stanka Vraza 29. 42000 Varaždin

Telefon: 042 – 550 – 555

REDAKCIJA:E-mail: [email protected]Glavni urednik: Marko Rogina

Novinar: Almira Koren

Novinar: Vlatka Trglačnik

Novinar: Kristinka Raškaj

Novinar: Tajana Težak

Novinar: Ljudvek Cikač

Novinar: Nikola Nišević

MARKETING:
E-mail: [email protected]

042 550 555

Uvjeti korištenja portala

VIP Digital omogućuje Vam korištenje usluga i sadržaja portala EIVANEC.COM regulirano ovim uvjetima. Smatra se da su korisnici portala EIVANEC.COM  i svih pridruženih stranica i servisa koji pripadaju domenama EIVANEC.COM, u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Također Vas upućujemo na našu Policu privatnosti, koja sadržava naše obveze i postupanje prema Vašim osobnim podacima.

PRIHVAĆANJE UVJETA KORIŠTENJA

VIP Digital d.o.o., iz Varaždina, Stanka Vraza 29, vlasnik je ovih internetskih stranica, kojima ujedno i upravlja, a korisnici im pristupaju pod ovim Uvjetima korištenja.

MOLIMO VAS DA PRIJE KORIŠTENJA OVOG PORTALA PAŽLJIVO PROČITATE SLJEDEĆE UVJETE KORIŠTENJA. PRISTUPOM NA OVE STRANICE ILI KORIŠTENJEM BILO KOJEG DIJELA OVOG PORTALA, NJEGOVA SADRŽAJA ILI USLUGE, SUGLASNI STE S OVIM UVJETIMA KORIŠTENJA I OBVEZANI NJIMA. UKOLIKO NISTE SUGLASNI SA SVIM UVJETIMA KORIŠTENJA, NE MOŽETE SE KORISTITI SADRŽAJEM NI USLUGAMA NA OVIM STRANICAMA.

PROMJENE UVJETA KORIŠTENJA

VIP Digital d.o.o. zadržava sva prava na to da, sukladno svojoj diskrecijskoj ocjeni, mijenja, zamjenjuje ili ukida izgled, sadržaj i uvjete korištenja portala EIVANEC.COM kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni dio portala EIVANEC.COM, i to bez obveze prethodne najave.

Ukoliko je promjena takva da se može smatrati suštinskom, VIP Digital d.o.o. će korisnike o tome obavijestiti objavom na ovim stranicama.VIP Digital d.o.o. ima diskrecijsko pravo ocijeniti što se smatra suštinskom promjenom, pri čemu će postupati u dobroj vjeri i s pažnjom dobrog gospodarstvenika. Vaša je odgovornost upoznati se s takvim promjenama. Nastavak korištenja sadržaja i usluga na ovim stranicama nakon objave suštinskih promjena predstavlja Vaš pristanak i suglasnost s istima.

SADRŽAJ I USLUGE

Pod uvjetom da korisnik u potpunosti prihvaća ove uvjete,VIP Digital d.o.o. omogućuje mu korištenje određenih sadržaja i usluga, detaljnije opisanih na samoj stranici. Usluge i sadržaj uključuju, ali nisu ograničene na, sve usluge i sadržaj koje pružaVIP Digital d.o.o., kao i ponudu materijala prikazanih, odaslanih ili provedenih na ovim stranicama ili kroz sadržaje i usluge (materijali uključuju, ali nisu ograničeni na: tekst, komentare posjetitelja, poruke, informacije, podatke, grafičke prikaze, novinarske članke, fotografije, slike, ilustracije, softver, audio i videouratke).

Prihvaćanjem ovih uvjeta korisnik se slaže da će sadržaj i usluge portala EIVANEC.COM uključivati reklame, obavijesti, poruke administratora i slične poruke nužne za redovito obavještavanje posjetitelja/korisnika portala i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja portala EIVANEC.COM.

VIP Digital d.o.o. zadržava pravo na promjenu, privremenu obustavu, odgodu i prestanak prikazivanja ili pružanja bilo kojeg sadržaja, usluge i/ili internetskih stranica, u bilo koje vrijeme, iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti.VIP Digital d.o.o. također ima pravo ograničiti pristup određenim uslugama, sadržajima i dijelovima istih, bez prethodne najave.

PONAŠANJE KORISNIKA

Kao uvjet korištenja, ovime se obvezujete da se nećete koristiti sadržajem i/ili uslugama portala EIVANEC.COM na način koji je nezakonit i/ili suprotan s uvjetima korištenja ili u svrhe za koje nije namijenjen od straneVIP Digital d.o.o..

Korisnik je posebno suglasan da se neće koristiti sadržajem i uslugama portala EIVANEC.COMkako bi:

 • se lažno predstavljao kao druga pravna ili fizička osoba i/ili korisnik portala EIVANEC.COM, te kako bi istima naštetio, zastrašio ih ili im prijetio;
 • objavljivao, prenosio i/ili razmjenjivao sadržaj koji je u suprotnosti s pozitivnim hrvatskim zakonodavstvom i međunarodnim konvencijama, zatim sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, rasistički, šovinistički, pornografski, predstavlja govor mržnje ili je neprikladan na bilo koji drugi način;
 • objavljivao, prenosio i/ili razmjenjivao informacije za koje korisnik zna ili je morao znati da su lažne, a čije bi objavljivanje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima;
 • objavljivao bilo koju radnju koja je ilegalna ili neautorizirana. Ukoliko ste posjetitelj iz inozemstva, ovim putem prihvaćate sve pozitivne propise Republike Hrvatske vezane za ponašanje korisnika na internetu i prihvatljiv sadržaj na internetu.
 • objavljivao, prenosio i/ili razmjenjivao sadržaj namijenjen prikupljanju, čuvanju i/ili objavljivanju lozinki, korisničkog imena ili bilo kojih osobnih podataka korisnika portala EIVANEC.COM;
 • objavljivao, prenosio, slao i razmjenjivao sadržaj koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme;
 • manipulirao informacijama u svrhu skrivanja izvora sadržaja koji se objavljuje na portalu EIVANEC.COM ili šalje pomoću njegovih usluga;
 • poduzimao radnje kojima bi nametao pretjerano i nerazmjerno opterećenje infrastrukture portala POZESKIDNEVNIK.HR, i/ili kojima bi se miješao ili pokušavao miješati u redovit i pravilan rad portala EIVANEC.COM, i/ili kojima bi zaobilazio bilo kakve mjere zaštite ili ograničenja pristupa na EIVANEC.COM;
 • reklamirao ili tražio od bilo kojeg korisnika da kupi ili proda bilo kakav proizvod i/ili uslugu. Smatra se kršenjem ovih pravila i korištenje informacija dobivenih iz sadržaja na stranicama za kontaktiranje korisnika kako bi mu se reklamirao, predstavio ili prodao proizvod bez njegovog eksplicitnog dopuštenja, kao i svako objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja; Kršenjem ovih pravila smatra se i korištenje informacija dobivenih iz sadržaja na stranicama za kontakt s drugim korisnikom kako bi mu se bez njegova eksplicitnog dopuštenja reklamirao, predstavio ili prodao neki proizvod, kao i svako objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja drugim korisnicima bez njihova pristanka ili traženja;
 • objavljivao ili prenosio sadržaje ili komentare s linkovima koji vode na affiliate programe, multi-level marketinške sheme, stranice ili blogove na kojima se sadržaj upotrebljava u drugačije svrhe ili teme koje nemaju veze s sadržajem;
 • prodavao ili prenosio svoj profil na drugu osobu.

VIP Digital d.o.o. zadržava pravo na uklanjanje bilo kojeg prava ili usluge, kao i korisničkog računa, u bilo koje vrijeme i sukladno diskrecijskoj ocjeni (pogotovo po pritužbama ili tvrdnjama trećih osoba).

Svaki je korisnik osobno odgovoran za svoju interakciju prema ostalim korisnicima portala EIVANEC.COM.VIP Digital d.o.o. ima pravo, ali ne i obvezu, nadzirati rasprave između korisnika.

AUTORSKA PRAVA

Sadržaj i usluge na portalu EIVANEC.COM zaštićeni su autorskim pravima. Ne smiju se reproducirati, distribuirati ni na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez prethodnog izričitog pisanog pristanka VIP Digital d.o.o., kao ni na bilo koji način koji može uzrokovati štetuVIP Digital d.o.o. ili bilo kojoj trećoj strani.

Sadržaj i usluge objavljeni na portalu EIVANEC.COM mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika, i to uz poštivanje sljedećih uvjeta:

 • sadržajima i uslugama korisnik se koristi na vlastitu odgovornost;
 • korisnik se smije koristiti sadržajima i uslugama jedino uz poštivanje autorskih i srodnih prava portala POZESKIDNEVNIK.HR i trećih osoba;
 • korisnik ne smije činiti nikakve modifikacije na sadržajima i uslugama bez prethodnog izričitog pisanog pristankaVIP Digital d.o.o.;
 • na korištenim sadržajima i materijalima portala EIVANEC.COM, ukoliko priroda stvari to dopušta, mora stajati: “Copyright © www.eivanec.com,VIP Digital d.o.o., Sva prava pridržana.”
 • na svim korištenim sadržajima i materijalima, ako priroda stvari to dopušta, moraju biti vidljive napomene o autorskom pravu, zaštitni znak, žig, logo i slično;

Svako pregledavanje sadržaja i usluga, preuzimanje datoteka ili bilo kakvo drugo korištenje sadržaja i usluga na portalu EIVANEC.COM podrazumijeva da korisnik prihvaća ove uvjete.

LINKOVI NA DRUGE INTERNETSKE STRANICE I SADRŽAJI DOBIVENI OD KORISNIKA

Portal EIVANEC.COM sadrži i dokumente, podatke, informacije te veze s drugim internetskim stranicama (linkovi) koje su kreirale treće osobe, koji će se, kad god je to moguće, kao takve i označavati.VIP Digital d.o.o. nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim internetskim stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti za sadržaj na internetskim stranicama koji su kreirale treće osobe.

VIP Digital d.o.o. ne kontrolira sadržaj koji razmjenjuju korisnici te ne može jamčiti točnost, izvor ili kvalitetu takvog sadržaja. Portal EIVANEC.COM nije ni na koji način odgovoran za sadržaj ili gubitak i oštećenje sadržaja nastale korištenjem portala EIVANEC.COM VIP Digital d.o.o. zadržava pravo na to da sadržaj koji objavljuju ili razmjenjuju njegovi korisnici upotrebljava u promotivne svrhe.

NAKNADA

Korisnik će sam nadoknaditi štetu i neće za nju držati odgovornima niti će potraživati naknadu odVIP Digital d.o.o., njegovih osnivača, klijenata, isporučitelja opreme i zaposlenika, ako je šteta proizašla iz korisnikova pristupa portalu EIVANEC.COM, njegova korištenja sadržaja i usluga na istom, povrede uvjeta korištenja — od strane korisnika ili treće osobe koja se koristi njegovim korisničkim računom ili povrede prava intelektualnog vlasništva, autorskih i srodnih prava.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Korisnik potvrđuje svoju suglasnost daVIP Digital d.o.o. nema nadzor niti dužnost poduzeti bilo kakvu radnju, niti se može smatrati odgovornim nad sljedećim čimbenicima, niti ima dužnost poduzeti bilo kakvu radnju i smatrati se odgovornima za sljedeće čimbenike:

 • za to koji se korisnik koristi uslugama i sadržajima portala EIVANEC.COM;
 • za učinak koji sadržaj i usluge na portalu EIVANEC.COM imaju ili bi EIVANEC.COM;
 • za radnje koje će korisnik poduzeti ili bi mogao poduzeti pod utjecajem sadržaja i usluga dostupnih na portalu EIVANEC.COM.

VIP Digital d.o.o. NIJE ODGOVORAN KORISNIKU NI TREĆIM OSOBAMA ZA ŠTETU, BILO IMOVINSKU ILI NEIMOVINSKU, POSREDNU ILI KOLATERALNU, KOJA JE POVEZANA S KORIŠTENJEM SADRŽAJA I USLUGA NA PORTALU EIVANEC.COM ILI PROIZLAZI IZ NJEGA. PRIHVAĆANJE ODRICANJA OD ODGOVORNOSTI VIP Digital d.o.o. NUŽAN JE PREDUVJET KORIŠTENJA SADRŽAJA I USLUGA PORTALA EIVANEC.COM.

VIP Digital d.o.o NE GARANTIRA KORISNICIMA SLJEDEĆE: DA JE SADRŽAJ NA PORTALU EIVANEC.COM PREZENTIRAN BEZ POGREŠAKA; DA ĆE INTERNETSKE STRANICE I USLUGE PORTALA EIVANEC.COM FUNKCIONIRATI BEZ POGREŠAKA I PREKIDA; DA ĆE ISTI BITI ODGOVORAN ZA VAŠE POTREBE ILI NAMJERAVANE UPORABE; DA IMPLEMENTACIJA TAKVOG SADRŽAJA NEĆE NARUŠAVATI PATENTE, AUTORSKA PRAVA, ŽIG ILI OSTALA PRAVA TREĆIH.

Isporučitelji treće strane, što uključuje Google, koriste kolačiće da bi prikazivali oglase koji se temelje na korisnikovim prethodnim posjetima vašoj web-lokaciji.

Pomoću DART kolačića Google i njegovi partneri poslužuju oglase korisnicima temeljem njihovih posjeta vašoj web-lokaciji i/ili drugim web-lokacijama na internetu.

Korisnici mogu isključiti korištenje DART kolačića na stranici za isključivanje oglašavanja.

NIŠTAVOST I MJERODAVNO PRAVO

Ukoliko se za neku odredbu iz ovih uvjeta nađe da je ništava ili pobojna, to neće utjecati na primjenu ostalih odredbi iz ovih uvjeta.

Korisnik nije ovlašten dati na korištenje, prenositi ili podlicencirati ove uvjete bez prethodne izričite pisane suglasnosti VIP Digital d.o.o.

VIP Digital d.o.o. ovlašten je dati na korištenje, prenijeti ili licencirati ove uvjete bez ičije daljnje privole.

Na ove uvjete se primjenjuju pozitivni pravni propisi Republike Hrvatske, sukladno kojima su i sastavljeni.

U slučaju spora primjenjuje se mjerodavno pravo Republike Hrvatske.

Zahvaljujemo Vam na korištenju portala EIVANEC.COM!

EIVANEC.COM – polica privatnosti

Pozeski dnevnik d.o.o. priznaje i cijeni Vaše pravo na povjerljivost podataka te se obvezuje na očuvanje privatnosti i sigurnosti informacija koje putem web stranica EIVANEC.COM s nama podijelite. Niti jedna privatna informacija neće biti proslijeđena trećim osobama bez Vašeg prethodnog dopuštenja.

Vrlo nam je važno Vaše razumijevanje načina na koji prikupljamo i koristimo Vaše podatke. Ova Polica privatnosti stoga objašnjava našu online informacijsku praksu, prikupljanje i korištenje Vaših podataka te načine na koje možete stupiti s nama u kontakt.

Vaše korištenje stranica EIVANEC.COM podrazumijeva da ste suglasni s ovom Policom privatnosti.

Definicije

Pozeski dnevnik d.o.o. prikuplja samo one informacije koje su važne za ostvarenje svrhe ovih web-stranica, a to je omogućavanje korisnicima da otkrivaju i međusobno razmjenjuju informacije. EIVANEC.COM prikupljaju sljedeće tipove podataka.

“Osobni podaci” uključuju Vaše ime, kontakt-informacije, e-mail adresu, URL, broj telefona i ostale Vaše identifikacijske podatke.

“Neidentifikacijski osobni podaci” uključuju podatke o Vašem internetskom poslužitelju, tipu web-preglednika, imenu domene, web-stranicima preko kojih ste do nas došli, web-stranicama koje posjećujete na našoj web-stranici, datum i vrijeme tih zahtjeva te mjesta ulaska i izlaska.

“Podaci o poslovnom kontaktu” uključuju ime, titulu, poslovnu adresu te broj telefona zaposlenika u organizaciji. Podatak o poslovnom kontaktu nije osobni podatak.

Korištenje informacija

Osobne podatke ne prikupljamo samim Vašim posjetom našim web-stranicama, nego tek pri Vašem samostalnom upisu prilikom predaje narudžbe, registracije za primanje newslettera, ispunjavanja ankete ili slanja upita preko formulara/obrasca za kontakt, odnosno upita e-mail porukom.

Prilikom Vaših upita poslanih e-mailom zatražit ćemo Vaše ime ili e-mail adresu te neke demografske podatke. Te informacije koristimo isključivo u svrhu odgovora na Vaše upite te u svrhu boljeg usmjeravanja našeg marketinga.

EIVANEC.COM garantira da će povjerljivo čuvati sve osobne i demografske podatke o svojim članovima i klijentima. Podatke neće prosljeđivati, prodavati, iznajmljivati ni razmjenjivati s trećim osobama bez Vašeg odobrenja.

EIVANEC.COM se obvezuju na čuvanje podataka o svojim korisnicima, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala EIVANEC.COM i nezakonitih aktivnosti korisnika.

Cookies

U cilju što kvalitetnije usluge koristimo tzv. cookies kako bismo smanjili vrijeme potrebno za logiranje. Cookie je mali dio informacije poslan s web-servera na Vaše računalo. Koristimo ga kako bismo došli do podataka već pohranjenih u bazama portala EIVANEC.COM pa ih stoga ne morate ponovno unositi svaki put kada se logirate.

Cookies ne koristimo zato da bismo pristupili Vašim podacima na serveru — te su nam informacije dostupne samo kada unesete Vaše ime i lozinku. Niti jedna druga tvrtka nema pristup našim cookiesima. Cookies također ne koristimo za praćenje vaših internetske aktivnosti nakon što napustite web-stranice EIVANEC.COM.

Vaši komentari

Korištenjem web-stranica EIVANEC.COM ustupate nam pravo pribavljanja i korištenja podataka o Vama na način na koji je to ovdje izneseno. Ukoliko promijenimo neke uvjete u našoj Polici privatnosti, te ćemo promjene objaviti na ovome mjestu kako biste uvijek imali uvid u način na koji koristimo podatke koje ste nam povjerili.

Ukoliko imate dodatnih pitanja o našoj Polici privatnosti, molimo Vas da nam se javite putem obrasca/formulara za kontakt, odnosno e-mailom.

Izmjene police privatnosti

Bilo kakve izmjene i dopune ove Police privatnosti neće biti važeće ukoliko ih EIVANEC.COM nije objavio na ovim web-stranicama. Svaka izmjena koju EIVANEC.COM objavi na ovim web-stranicama odmah postaje važeća, a svako Vaše daljnje korištenje web-stranica ili ponuđenih usluga podrazumijevat će da prihvaćate izmijenjene odredbe.

Napomena

Ove web-stranice mogu sadržati linkove koji vode na druge web-stranice. EIVANEC.COM nije odgovoran za sadržaj ni Policu privatnosti tih web-stranica. Ukoliko saznate da te web-stranice vode na treće web-stranice s neprikladnim sadržajem ili nepovoljnom Policom privatnosti, obavijestite nas o tome te ćemo takve linkove otkloniti.

Zahvaljujemo Vam na korištenju web-stranica EIVANEC.COM.

Back to top button
Close
Close