Našim krajemVijesti

3. Biciklijada Općine Maruševec: Sudjelovalo 200-injak biciklista, među njima i iz Siska i Zagreba

Biciklijada se sve više širi, ne samo izvan granica općine Maruševec,veći i izvan granica Varaždinske županije, te su tako ove godine sudjelovali i biciklisti iz Siska i Zagreba

Pod pokroviteljstvom Općine Maruševec, a u organizaciji udruge za sport i rekreaciju GMAJNA Čalinec, prošlog je vikenda održana 3. Biciklijada Općine Maruševec.

Preko 200 biciklista s područja Općine Maruševec i okolice, ali i biciklisti iz Zagreba, Ivanić Grada, Siska ove su godine pedalirali po ruti duljine 22 kilometra. Biciklistička ruta prolazila je kroz općine Maruševec, Vidovec i Petrijanec, a na nekoliko lokacija sponzori 3. Biciklijade (UBVDR Općine Vidovec i caffe bar Čala-san) osigurali su okrjepu za sve sudionike.

Kuburaška udruga Maruševec označila je start 3. Biciklijade dok su članovi Udruge Gmajna na igralištu Gmajna u Čalincu biciklistima podijelili vodu, majice i besplatni grah.

U Biciklijadi su i ove godine sudjelovali načelnik Damir Šprem i zamjenik načelnik Mario Klapša, zadovoljni što je ovogodišnja rekreacijska manifestacija usprkos najavama lošeg vremena te uz postojeće epidemiološke mjere okupila zaljubljenike u pedaliranje, od najmlađih do najstarijih uzrasta.

Biciklijada je osim zdravstvenog imala i humanitarni karakter, a prikupljenu prigodnu kotizaciju Udruga Gmajna darovati će župnom Caritasu.

Udruga Gmajna

Foto: Udruga za sport i rekreaciju “GMAJNA” Čalinec

FOTOGALERIJA NA OVOM LINKU.

 

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close