InfoObrazovanje

BEDNJA Osnovna škola Franje Serta dobila oznaku eTwinning škole!

Značajan broj zaposlenika iskazalo je interes za sudjelovanje u takvom projektu

“Svjesni važnosti internacionalizacije školskih ustanova koja ima za cilj povezivanja škola  i razmjenu dobre prakse, ali i omogućavanje suradnje i uspostavljanje kontakata naših učenika s vršnjacima diljem Europe, u Europskom razvojnom planu naše ustanove to smo postavili kao jedan od ciljeva.

U protekle tri godine ulagali smo značajan trud u uključivanje i realizaciju više različitih hrvatskih, ali i međunarodnih eTwinning projekata.

Pokušali smo aplicirati i na EU projekt u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali i tu stekli značajno iskustvo za neke buduće pozive.

Ove godine po drugi put prijavili smo KA1 projekt unutar Erasmus+ programa.

Značajan broj zaposlenika iskazalo je interes za sudjelovanje u takvom projektu.

Sudjelovanjem u eTwinning projektima koji nudi platformu za odgojno – obrazovne djelatnike europskih država sudionica eTwinninga ostvarili smo  komuniciju, suradnju, razvijali projekte, razmjenjivati znanja i iskustva te postali dijelom najzanimljivije obrazovne zajednice u Europi.

Na taj način naša je škola zadovoljila brojne uvjete i kriterije te je upravo nagrađena oznakom eTwinning škole 2019-2020 i ovo je veliko postignuće eTwinning tima u našoj školi!

Mi smo jedna od 4 dječja vrtića, 24 osnovne škole i 11 srednjih škola iz Hrvatske koje su dobile tu oznaku.

Ponosni smo i zadovoljni što se uložen trud i rad na ovakav način isplatio!

Sigurni smo da će ova nagrada biti dodatni motivator naših djelatnika u daljnjem profesionalnom razvoju i podizanju kvalitete odgojno-obrazovnog rada naše ustanove!”

Đurđica Krtanjek, voditeljica projektnog tima

Info: OŠ Bednja

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close