InfoUdruge

Božena Šimek Šuplika predsjednica novoosnovanog Streličarskog kluba „Puma“

Varaždin – U Palači Hercer u Varaždinu održana je Osnivačka skupština Streličarskog kluba „Puma“, kojom su Grad Varaždin i Varaždinska županija postali bogatiji za još jedan sportsku kolektiv.

Osnivači Streličarskog kluba „Puma“ tri su pravne osobe; Udruga veterana 7. Gbr „Puma“, Streličarski klub „Cekin“ i Git d.o.o., a za predsjednicu kluba izabrana je Božena Šimek Šuplika.

Streličarski klub „Puma“ osnovan je u godini obilježavanja 25. obljetnice osnivanja 7. gbr „Puma“ i prije svega će se u svom radu truditi okupiti hrvatske branitelje i invalide Domovinskog rata, s obzirom na činjenicu kako je streličarski sport jedan od rijetkih sportova u kojem ne postoje niti dobna niti konstitucijska, a niti bilo kakva druga ograničenja.

Uz to, poseban će se naglasak staviti na promicanje vrijednosti ovog sporta kod mladih, čime se Streličarski klub Puma stavlja u red sa sportskim klubovima i udrugama civilnog društva koje brinu o dobrobiti šire društvene zajednice.

Osnivanje novog streličarskog kluba svojim su dolaskom su zamjenik gradonačelnika grada Varaždina, Zlatan Avar, i članica Gradskog vijeća Lovorka Gotal Dmitrović.

U obraćanju nazočnima, zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar, izrazio je zadovoljstvo zbog truda osnivača na promicanju streličarskog sporta, te čestitao na osnivanju kluba poželjevši sadašnjim i budućim članovima kluba puno dobrih rezultata.

Povezani članci

Back to top button
Close
Close