SportVijesti

CVERGL LIGA U subotu (24.8.) na rasporedu 5. kolo – Drago Cerovčec u vrhu ukupnog poretka

Prijave za natjecanje primaju se kod ribičkog doma zaključno do 15 sati

Ivanec – U organizaciji Sportsko ribolovnog društva Ivanec u subotu će se na bajeru Barutana održati 5. kolo natjecanja u lovu ribe udicom na plovak na patuljaste somiće, tzv. Cvergl liga.

Prijave za natjecanje primaju se kod ribičkog doma zaključno do 15 sati, kada je izvlačenje startnih brojeva.

U vremenu od 16 do 19 sati traje natjecanje, a nakon toga vaganje ulovljene ribe, zatim slijedi proglašenje rezultata i podjela nagrada, tj. medalja za prva tri mjesta te zajedničko druženje.

Nakon četiri održana kola u ukupnom poretku deset je ribiča steklo uvjete bodovanja gdje je među njima vodeći Drago Cerovčec, član SRD Ivanec s ukupno 12 negativnih bodova, drugi je Ivica Plemenčić, član SRD Cestica sa 16, treći Boris Stubičar, član SRD Interland  s 19, na četvrtom mjestu nalazi se Robert Posavi, član SRD Ivanec sa 20, peti je Petar Klaus, član SRD Sračinec s 25, šesti je Krešo Buhin, član SRD Ivanec s 29, sedmi je Mladen Hrnčić, član SRD Cestica s 32, osmi je Alen Martinčević, član SRD Ivanec a 39, na devetom mjestu nalazi se Anđelko Borovčak sa 40, dok je deseti Josip Kušen, član SRD Ivanec sa 66 negativnih bodova.

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close