IzdvojenoSportVijesti

DVORANSKI NOGOMET Štefulj MS i Pečenjarnica ‘Super ćevap’ kod seniora te Hudek Trgotrans kod veterana prvaci turnira u Novom Marofu – Gregur Invest drugi među seniorima

Najbolji vratar turnira je Jurica Valentić, najbolji strijelci Leon Gregur, Saša Hojski, Petar Baneković, a najbolji igrač Saša Hojski

Novi Marof – Momčad Štefulj MS i Pečenjarnica Super ćevap u seniorskoj i Hudek Trgotrans u konkurenciji veterana pobjednici su Ožujsko Knauf Insulation Kupa 2020. koji se proteklih mjesec dana igrao u školsko-sportskoj dvorani u Novom Marofu.

Foto: Malonogometni turnir Novi Marof

U finalnoj utakmici seniora momčad Štefulj MS i Pečenjarnica ‘Super ćevap’ rezultatom 3:1 bila je bolja od branitelja naslova Gregur Investa, dok je u susretu za 3. mjesto Auto Florijanić bio bolji od Art metala Junajted s 3:1.

 

Najbolji vratar turnira je Jurica Valentić, najbolji strijelci Leon Gregur, Saša Hojski, Petar Baneković, a najbolji igrač Saša Hojski.

U finalu veterana Hudek Trgotrans je pobijedio Novi Marof s 4:2, a treće mjesto pripalo je Caffe baru Sloboda, koji je u borbi za ‘broncu’ bio bolji od IPA 192 PU Varaždin rezultatom 6:0.

Foto: Caffe bar Sloboda

FOTOGALERIJA

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close