Sport

Elkom kup 2012. – parovi i satnice za 17. i 18.12. i Propozicije

IVANEC – U nastavku donosimo parove i satnice natjecanja prvog vikenda na Elkom kupu Ivanec 2012., te propozicije turnira.

Parovi i satnice:


Subota, 17.12.2011.

14:40 MNK Žarovnica – Caffe bar Strings (Lepoglava)

15:30 Pavlini (Lepoglava) – Plin-Mont Žigrovec (Žigrovec) veterani

16:20 Caffe bar Inferno (Ivanec) – Caffe bar Gool (Ivanec)

17:10 Caffe bar Stara Pošta & Caffe bar Borsalino (Zabok) – Pekara DAŽ (Bedekovčina)

18:00 Crvena ruža (Bednja) – Alcohol United & Aquamarin (Varaždin)

18:50  Caffe bar Stara Pošta & Caffe bar Borsalino (Zabok) – RK Ivančica (Ivanec)

19:40 Fotex & Palatin (Nedeljanec/Varaždin) – KIMN (Lepoglava)

20:30 MNK Novaki – MNK Jerovec

Nedjelja, 18.12.2011.

13:00 Športska udruga građana (Gornja Šemnica) – Caffe bar Space (Ivanec)

13:50 NK Lepoglava – NK Zelina (Donja Zelina) veterani

14:40 I.P.A. (Zagreb) – NK Sloboda (Tužno) veterani

15:30 Eurotransporti Kostanjevec (Hraščica) – MNK Stažnjevec16:20 Radio MAX (Cerje Nebojse) – Auto škola Crnković & Aquamarin (Varaždin)

17:10  I.P.A. (Zagreb) – Od Klijeti do klijeti (Ivanec / Belec) veterani

18:00 Kolobit (Sveti Križ Začretje) – Pusti duh (Lepoglava)18:50 ASO-Ponos d.o.o. (Krapina) – Cojones (Lepoglava)

19:40 MNK Novaki – Drvodjelac Pilana (Bednja)

20:30 Pekara DAŽ (Bedekovčina) – RK Ivančica (Ivanec)

21:20 KIMN (Lepoglava) – Caffé Bar Gool (Ivanec)

 

 

www.elkom.hr

 

P R O P O Z I C I J E

 

29. zimskog turnira u malom nogometu “ELKOM KUP – IVANEC 2012.”

 

ČLANAK 1.

 

Naziv natjecanja: 29 ZIMSKI TURNIR U MALOM NOGOMETU “ELKOM KUP – IVANEC 2012.”

 

ČLANAK 2.

 

Turnir se odigrava pod zaštićenim marketinškim nazivom.

 

ČLANAK 3.

 

Organizator turnira je: NK”IVANČICA” IVANEC,V.Nazora bb,42240 Ivanec.

 

ČLANAK 4.

 

Glavni sponzor turnira je tvrtka: “ELKOM d.o.o.” iz Ivanca, Ivanečko Naselje 1d.

 

ČLANAK 5.

 

Organizacijski odbor turnira čine: GECI DARKO, predsjednik

HABEK MIRKO, član

GREGUR TONI, član

ROŽMAN TOMISLAV, voditelj turnira

KUŠEN JOSIP, tajnik turnira

 

ČLANAK 6.

 

Na turniru može sudjelovati neograničen broj momčadi koje se prijave i izvrše uplatu kotizacije i to SENIORI 700.00 kn,te VETERANI 500.00 kn na žiro račun ZAGREBAČKA BANKA 2360000-1101743204

NK”IVANČICA” Ivanec OIB 96152486416, s naznakom za MNT “ELKOM KUP-IVANEC 2012”.

Kao i posebnom odlukom Organizatora turnira.

Uplate izvršene putem virmana obavezno se moraju dostaviti organizatoru turnira.

 

ČLANAK 7.

 

Turnir je otvorenog tipa i na njega se mogu prijaviti svi igrači s navršenih četrnaest (14) godina kao što su klubovi, tvrtke, ustanove, udruge građana, pa sve do neformalnih grupa u vidu ‘kvartova’, ‘ulica’ i ‘klapa’.

 

ČLANAK 8.

 

Sve utakmice turnira će se odigravati u dvorani Srednje Škole Ivanec, Eugena kumičića b.b.

 

ČLANAK 9.

 

Momčadi mogu prijaviti najviše dvanaest (12) igrača plus voditelj momčadi, te sponzora. Za igrača koji je preko broja, momčad po igraču plaća 200,00 kn prije početka utakmice, tj.službenog nastupa.

 

 

ČLANAK 10.

 

Sve troškove putovanja i boravka na turniru kao i zdrastvenog osiguranja, momčadi snose samostalno u vlastitom trošku ili svaki pojedinac osobno.(igra se na vlastitu odgovornost). Organizator osigurava prvu pomoć za zapisničkim stolom.

 

ČLANAK 11.

 

U slučaju nanošenja bilo kakve materijalne štete od strane momčadi ili pojedinca, ista se mora nadoknaditi odmah ili će se poduzeti zakonske mjere protiv počinitelja sukladno Zakonu o javnom okupljanju te osiguranja natjecanja, za što je nadležan organizator i pravu pokretanja prekršajno-krivičnog postupka pri nadležnom sudu RH.

 

ČLANAK 12.

 

Igrač može nastupiti isključivo za jednu momčad u seniorskoj konkurenciji i u veteranskoj konkurenciji. Igrači koji nastupaju za veteranske momčadi mogu nastupiti u seniorskom dijelu turnira. Ukoliko dvije ili više momčadi prijave istog igrača, konačna pripadnost određuje se njegovim prvim nastupom, odnosno nema pravo igrati za drugu momčad.

 

ČLANAK 13.

 

Turnir se odigrava u dva natjecateljska kruga i to (1. krug) kroz grupe i bod sustavom, te (2 krug) kup sustavom na ispadanje sve do završne utakmice, tj.FINALA

Glavni organizator turnira će prilikom izvlačenja skupina odrediti nositelje tih skupina,temeljem plasman na prošlogodišnjem turniru i višegodišnjeg praćenja pojedinih momčadi.

Organizator garantira 3-4 utakmice,ovisi o broju prijavljenih momčadi.

Za pobjedu u skupini dodjeljuju se tri (3) boda, za neodlučen rezultat svakoj momčadi po jedan (1) bod, a za poraz nula (0) bodova.

Sudjelovanje u 1. kolu 2. kruga, koji se igra na ispadanje, u seniorskoj će kategoriji direkno izboriti devet prvoplasiranih i pet najboljih drugoplasiranih momčadi, dok će preostale četiri razigravati za popunjavanje 15. i 16. pozicije.

U veteranskoj kategoriji plasman u četvrtfinale izborit će prvo i drugoplasirane, te dvije najbolje trećeplasirane momčadi.

Parovi osmine finala seniora i četvrtfinala veterana bit će određeni temeljem postignutih rezultata momčadi u skupinama, i tako sve do finala. U slučaju da slabije rangirana momčad pobijedi bolje rangiranu, preuzima njezinu poziciju u nastavku natjecanja.

U slučaju istog broja bodova u prvom krugu natjecanja, bolje plasirana je ona momčad koja je pobijedila u međusobnom susretu, a ako je taj bio neodlučen,odlučuje:

– veća pozitivna razlika postignutih i primljenih  pogodaka

– više postignutih pogodaka; manji broj primljenih pogodaka

– ako ne postoji razlika odlučuje ždrijeb

 

ČLANAK 14.

 

Organizator turnira osigurava interne zapisnike o odigranoj utakmici,zapisinčare,voditelja dana te lopte i suce. Sve momčadi moraju biti jednoobrazno obučene. Za slučaj da dvije momčadi imaju identične dresove, Organizator osigurava markirne majice te se ždrijebom odlučuje koja če ih momčad nositi. Ako neka momčad nema identične dresove prednost se daje kvalitetnije obučenoj momčadi, o čemu odlučuje Organizator (npr.natpis sponzora na dresu).

 

ČLANAK 15.

 

Kod odigravanja utakmice na klupi za pričuve mogu se naći svi pričuvni igrači,voditelj, sponzor te liječnik (fiziotarapeut).

Strogo se zabranjuje nošenje staklene ambalaže na klupu, može plastična boca!

 

ČLANAK 16.

 

Utakmice turnira mogu suditi suci određeni od strane Organizatora te povjerenika za suđenje kojeg je odredio glavni Organizator. Organizator sucima osigurava naknadu za suđenje.

Organizator  natjecateljima osigurava uporabu pisanih internih Pravila igre i Propozicija.

 

ČLANAK 17.

 

Svaka momčad koja sudjeluje na turniru ima pravo interne žalbe Organizatoru na odigranu utakmicu, a koja se podnosi najkasnije 60 minuta po odigranoj utakmici kod zapisničkog stola ili samom glavnom Organizatoru u pisanom obliku uz taksu od 500.00 kn, a koja se u slučaju povoljnog rješenja za žalitelja u cijelosti vraća.

 

ČLANAK 18.

 

U slučaju nedolaska pojedine momčadi na utakmicu u zakazano vrijeme, Organizator istu čeka najviše deset (10) minuta, a ako momčadi nema na terenu i u tom vremenu utakmica se registrira za prijavljenu momčad  sa 3:0 b.b. Samo posebne okolnosti daju pravo Organizatoru da utakmicu odgodi i odredi novi termin odigravanja.

 

ČLANAK 19.

 

Organizator turnira osigurava nagradni fond za najbolje momčadi i pojedince (strijelac, golman) kroz novčane i materijalne nagrade, koje će biti utvrđene naknadno.

 

ČLANAK 20.

 

Sve odluke Organizatora u svezi s ovim propozicijama, te pravilima igre prijavom na ovaj turnir i po odigranoj prvoj utakmici smatraju se prihvaćenima, a isključivo pravo tumačenja svih odredbi zadržava glavni Organizator turnira.

POSEBNE NAPOMENE

 

– u slučaju neodlučenog rezultata u 2. krugu natjecanja, odmah se izvode šesterci, po tri  (3) svaka momčad  naizmjenično od strane tri (3) različita igrača

 

– ukoliko ni tada nema pobijednika momčad određuje po jednog (1) izvođača koji ih izvode do krajnjeg pobjednika

 

– nije dozvoljeno zagrijavanje igrača u dvorani i u prolazima izmeđ tribina,već u hodniku ispred garderoba kako se ne bi ometali igrači koji igraju MOLIMO DA TO POŠTUJETE !

 

– strogo je zabranjeno pušenje u garderobama  i samoj dvorani te hodnicima!

 

– strogo je zabranjeno nošenje nečiste sportske obuće!

 

– molimo momčadi da zaključavaju sva vrata na garderobama kako ne bi došlo do krađa stvari  i gubljenja predmeta i stvari! Za izgubljene ili ukradene stvari Organizator ne odgovara.

 

Ivanec, 28.studeni 2011.

 

Predsjednik organizacijskog odbora:

GECI DARKO

Povezani članci

Back to top button
Close
Close