IzdvojenoSportVijesti

Finale županijskog nogometnog kupa igra se u Ivancu: Varaždin – Ivančica, Gradski stadion (srijeda, 5. kolovoza)

Varaždin je veliki favorit, no ne treba sumnjati da će Ivančani dati sve od sebe ne bi li izvukli što bolji rezultat

U srijedu će se s početkom u 17:30 sati na Gradskom stadionu u Ivancu odigrati finalna utakmica Kupa Županijskog nogometnog saveza Varaždin u kojoj igraju aktualni pobjednik Varaždin i Ivančica.

S obzirom na to da u Ivancu već dugo u službenoj utakmici nije gostovala prvoligaška momčad, još tamo od 2012. i Slaven Belupa u susretu 1. kola hrvatskoga kupa, ovo je prigoda za sve ljubitelje nogometa da budu nazočni atraktivnoj utakmici.

Utakmici u kojoj je, doduše, Varaždin veliki favorit, no ne treba sumnjati da će i Ivančani dati sve od sebe ne bi li izvukli što bolji rezultat, a u konačnici, to je Kup i u njemu su moguća iznenađenja.

Podsjećamo, Varaždin je sjajnom serijom u nastavku natjecanja Prve hrvatske Telekom lige osigurao nastup u elitnom društvu hrvatskog nogometa i naredne sezone, dok je Ivančica do prekida 4. Nogometne lige Čakovec – Varaždin bila druga, te joj je odlukom nadležnih pripala titula vice-prvaka.

Varaždin je u polufinalu pobijedio Nedeljanec, a Ivančica Orač.

Isto tako, plasmanom u finale kupa Ivančica je osigurala nastup u pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa za sezonu 2020/2021.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close