GospodarstvoInfo

GRAD IVANEC Online savjetovanje o Nacrtu prijedloga programa dodjele bespovratnih potpora za poticanje razvoja poduzetništva za ovu godinu

Javno savjetovanje odvija se putem službene web stranice Grada Ivanca do 28. siječnja

Ivanečke gradske službe do 28. siječnja provode otvoreno online savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga programa dodjele bespovratnih potpora za poticanje razvoja poduzetništva Grada Ivanca za ovu godinu.

Savjetovanjem se želi upoznati subjekte u poduzetništvu, obrtnike, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, mala, mikro, srednja i velika poduzeća s nacrtom prijedloga, te dobiti mišljenja primjedbe i prijedloge uz eventualno prihvaćanje onih zakonitih i stručno utemeljenih.

Samim se programom inače propisuju uvjeti i način dodjele potpora za poticanje razvoja malog i srednjeg poduzetništva te velikih poduzetnika Grada Ivanca kojim se propisuju financijske i nefinancijske potpore, olakšice, benefiti, subvencije i ostali oblici bespovratnih poticaja za razvoj svih oblika poduzetništva te se uređuju opći uvjeti, kriteriji i postupak dodjele bespovratnih sredstava koja predstavljaju potpore male vrijednosti.

Javno savjetovanje odvija se putem službene web stranice Grada Ivanca.

Related Articles

Back to top button
Close
Close