Gradovi i OpćineIzdvojenoNašim krajemVijesti

GRAD LEPOGLAVA Izvanredni odvoz otpada s gradskog područja danas, sutra i prekosutra

Raspored redovitog odvoženja otpada bit će naknadno objavljen

Lepoglava – Sukladno odlukama s prošle sjednice gradskoga vijeća Lepoglave, na kojoj je prihvaćena Odluka o izmjenama Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada na području Grada Lepoglave, a kojom su definirana učestalost odvoza otpada i to tako da će se miješani komunalni otpad odvoziti najmanje jednom u dva tjedna, biorazgradivi komunalni otpad jednom tjedno, papir i karton jednom mjesečno, plastika i metal jednom mjesečno, tekstil, dva puta godišnje, ambalažno staklo jednom u tri mjeseca i krupni otpad jednom godišnje, djelatnici Ivkoma danas kreću sa prikupljanjem mješanog komunalnog otpada na području grada Lepoglave.

U ovoj akciji zbrinjavanja otpada, koja je izvanrednog tipa, da bi se uklonio nagomilani otpad iz kućanstava tog područja, kante će se prazniti u Donjoj i Gornjoj Višnjici, Bednjici, Zalužju, Višnjičkoj jazbini i Zlogonju, a u srijedu u Žarovnici, Kamenici, Viletincu, Crkovcu i Kameničkom Vrhovcu, te Donjem i Gornjem Vulišincu, Očuri, Murićevcu i Kameničkom Podgorju.

Na ostalim područjima grada Lepoglave otpad će biti odvožen u četvrtak.

Raspored redovitog odvoženja otpada bit će naknadno objavljen u medijima i na službenim mrežnim stranicama Grada Lepoglave i Komunalnog poduzeća Ivkom, kao i raspored čipiranja kanti za mješani komunalni otpad.

Raspored:

UTORAK 25.09.
– Donja Višnjica, Gornja Višnjica, Bednjica, Zalužje, Višnjička Jazbina, Zlogonje

SRIJEDA 26.09.
– Žarovnica, Kamenica, Viletinec, Crkovec, Kamenički Vrhovec

SRIJEDA 26.09.
– Donji Vulišinec, Gornji Vulišinec, Očura, Muričevec, Kameničko Podgorje

ČETVRTAK 27. 09.

– Čret,Ves, Gečkovec, Radićeva, Borje, Lj. Gaja, Frankopanska, Vinogradska, Sestranec, Sv. Ivana, Bana Jelačića, Radnička, Jeles, Kovačićeva, Gorica, Trakošćanska, Matoševa, Purga, E. Kvaternika

ČETVRTAK 27.09.
– I. Belostenca, M. Gupca, Trg prvog sveučilišta, Trg kralja Tomislava, A. Mihanovića, Patačićeva, I. Mažuranića, Rangerova, Šumec, Zagorska, A. Šenoe, Kardinala Stepinca, Budim, Hrvatskih Pavlina, Varaždinska

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani članci

Back to top button
Close
Close