InfoIzdvojenoNašim krajem

HUMANOST Pomognimo Matiji da ozdravi – uključite se u akciju

Matija je do bolesti bio aktivni nogometaš, golman u Nogometnom klubu Ivančica Ivanec, te aktivan u lokalnoj sredini gdje je sudjelovao u organizaciji i provedbi brojnih manifestacija

20. godišnji mladić Matija Bahun iz Bedenca već se dvije godine bori s teškom bolešću.

Foto: Privatna arhiva

Matija se liječi u zagrebačkoj bolnici Rebro i česti odlasci u Zagreb dodatnu ga iscrpljuju, kao i njegovu obitelj, pa je stoga potrebna pomoć dobrih ljudi ne bi li mu se pomoglo u izliječenju.

Zbog sve većih troškova, koji najviše uključuju one za putovanja, ali i za nabavku posebne opreme prilagođene za Matijino trenutno stanje, kao i za skupe lijekove, pokrenuta je akcija za pomoć Matiji i obitelji u savladavanju teškog stanja koje ih je snašlo.

U akciju su se već ranije donacijama uključili Matijini prijatelji i susjedi koji su pokrenuli poziv/zamolbu za pomoć i na društvenim mrežama, pomaže matični DVD Bedenec i mještani Bedenca i okolnih naselja, Matijini kolege iz Nogometnog kluba Ivančica, potom kolege Matijinog oca iz Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ivanec, Udruge veterana 7. GBR Puma, pomogao je i pomaže Radio SjeverniFM Ivanec, kao i još neke udruge i pojedinci.

Matija je do bolesti bio aktivni nogometaš, golman u Nogometnom klubu Ivančica Ivanec, te aktivan u lokalnoj sredini gdje je sudjelovao u organizaciji i provedbi brojnih manifestacija.

Foto: Privatna arhiva

Završio je Srednju školu u Ivancu i bio zaposlen.

Račun za uplatu donacija otvoren je kod KENT BANKE d.d.:

IBAN: HR3941240033233000909,
PBO: HR02 – 2018,
U korist Matija Bahun, Bedenec 207, Ivanec
SVRHA DOZNAKE: Donacija.

Svaka pomoć je dobro došla njemu i njegovoj obitelji, koja se svima koji su se već uključili iskreno zahvaljuje, kao i onima koji će pomoći na bilo koji način.

 

Povezani članci

Back to top button
Close
Close