InfoUdruge

IN MEMORIAM Prijatelji iz DŠR Salinovec, uz obitelj, u petak će odati počast svojem preminulom članu Dragutinu Ribiću – Ribi

Riba je bio ponajbolji igrač nogometa u našem kraju, dugogodišnji kapetan NK Ivančica, a u DŠR Salinovcu je bio aktivan od samog početka pa do svoje smrti

U petak 11.10.2019. godine, navršava se osam godina od kada je prestalo kucati srce velikog čovjeka i prijatelja Dragutina Ribića – Ribe.

Riba je bio ponajbolji igrač nogometa u našem kraju, dugogodišnji kapetan NK Ivančica, a u DŠR Salinovcu je bio aktivan od samog početka pa do svoje smrti.

Gotovo cijeli svoj sportski vijek bio je vezan uz Nogometni klub Ivančica iz Ivanca, gdje je bio dugogodišnji kapetan, a tek je dvije prvenstvene sezone s Česmom iz Bjelovara nastupao u 2. HNL.

Nakon završetka s aktivnim igranjem obnašao je funkciju trenera mlađih dobnih uzrasta, te poslove domara kluba, vodeći brigu o opremi igrača i o održavanju Gradskog stadiona.

Uz svakodnevne obveze u klubu, Riba je bio aktivan i u matičnom DŠR Salinovec, i uvijek i svugdje pronašao vremena za svakoga, od najmlađeg do najstarijeg. Svakome je udijelio savjet, smiješak, za svakog je imao vremena, uvijek bio vedar, spreman na šalu, spreman primiti i udijeliti i kritiku i pohvalu, i kao čovjek vedra duha i ogromne doze entuzijazma i optimista nedostaje svima koji su ga poznavali.

Bio je član Izvršnog odbora DŠR Salinovec dugo godina, a zapažena je i njegova aktivnost i kao suca na seoskim igrama.

Foto: Privatna arhiva (Lj. Cikač)

Članovi DŠR Salinovec, zajedno s članovima obitelji, a može se priključiti tko želi, odati će mu počast polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća na ivanečkom groblju u petak, 11.10.2019. godine u 17 sati.

Svijeće će se također upaliti i dugogodišnjem članu DŠR Salinovec Mladenu Vargi – Bedencu.

Foto: Arhiva

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close