InfoUdrugeZabava

JAILHOUSE FESTIVAL Jubilarno 10. izdanje održava se od 14. do 18. kolovoza

Što vas sve očekuje tajnoviti organizatori još ne žele otkriti, ali puni samopouzdanja za sad obećaju ispunjenje cilja i 10. godinu za redom

Lepoglava – Prošlo je već gotovo pola godine od prošlogodišnjeg izdanja Jailhouse festivala u Lepoglavi, a kome i ne bi, u ovim zimskim mjesecima, barem malo nedostajalo vruće ljetno festivalsko ludilo koje u kolovozu zahvaća grad Lepoglavu.

Ali kod organizatora, Nezavisne udruge mladih, vlada samo pozitiva pa kažu da ako je već pola godine prošlo, to znači da je još samo pola godine ostalo do novog izdanja Jailhouse festivala.

Povijest ovog festivala mladih Lepoglavčanki i Lepoglavčana kreće 2009. godine kada je Festival nosio naziv magNUM, a aktivnosti su se održavale kroz period od čak mjesec dana!

3 godine kasnije, javlja se ideja za promjenom imidža pa je magNUM postao Jailhouse festival.

Promijenio se naziv, promijenio se vizualni identitet, mijenjao se koncept, mijenjali su se ljudi, ali cilj je ostao isti – festival mladih pun zanimljivih aktivnosti, pozitive i lude zabave!

Festival je će, dakle, ove godine proslaviti svoj jubilej, odnosno u Lepoglavi se ove godine sprema 10. izdanja Jailhouse festivala koje će se održati od 14. do 18. kolovoza 2019. godine!

Što vas sve očekuje tajnoviti organizatori još ne žele otkriti, ali puni samopouzdanja za sad obećaju ispunjenje cilja i 10. godinu za redom.

Što drugo reći nego pripremite se za ludo ljeto u Lepoglavi!

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close