HumanostInfoNašim krajem

KAJ SAD ? Gabrijela Hrženjak i Filip Hozjak na koncertu za pomoć oboljelima od karcinoma pluća – Velika dvorana dvorca Klenovnik, 16. veljače

Koncert je humanitarnog karaktera te nema ulaznica, već će se na ulazu u dvoranu prikupljati donacije

Nastojeći osigurati sredstva za svoje daljnje aktivnosti i humanitarni rad Udruga oboljelih i liječenih od karcinoma pluća „Kaj sad?”, za nedjelju 16. veljače u Klenovniku najavljuje humanitarni koncert.

Održat će se u Velikoj dvorani Dvorca u Klenovniku, a nastupat će Gabrijela Hrženjak i Filip Hozjak uz klavirsku pratnju Danijela Otta, te violinistica Martina Sabljak.

Koncert je humanitarnog karaktera te nema ulaznica, već će se na ulazu u dvoranu prikupljati donacije. Budući da se koncert održava neposredno nakon Valentinova, svi donatori u znak zahvale dobiti će i licitarsko srce.

Udruga „Kaj sad” osnovana je 2008. godine, trenutno ima 50-ak članova, a u svom radu provodi niz preventivnih medicinskim aktivnostima, preglede spirometrijom, kontrolu šećera, tlaka, indeksa tjelesne mase, te ostale akcije, organizacije humanitarnih koncerata, i ispunjavanje slobodnog vremena svojih članova.

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close