InfoKultura

KNJIGA U Caffe baru Elephant u Varaždinu predstavljena autobiografija Brucea Dickinsona, pjevača grupe Iron Maiden

Nakon Ivanca, knjiga predstavljena i u Varaždinu

Varaždin – Nakon nedavne promocije u Rock Clubu Baza Dvojka u Ivancu, knjiga pjevaač Iron Maidena ‘BRUCE DICKINSON – Čemu služi ovaj gumb ?’, predstavljena je i u Varaždinu.

Naime, u organizaciji Glazbene Knjižare Rockmark Zagreb i Caffe bara Elephant u ovom je varaždinskom okupljalištu ljubitelja alternativne glazbene scene predstavljena knjiga – autobiografija pjevača britanskog sastava Iron Maiden, BRUCE DICKINSON – Čemu služi ovaj gumb ? (hrvatski prijevod svjetskog bestsellera ‘What Does This Button Do?’).

Knjigu su u Caffe baru Elephant predstavili moderatorica, prof. Draženka Stančić, glazbena novinarka portala Muzika.hr, te Ljudevit Cikač Ciky, glazbeni urednik radijskih, tiskanih i internetskih medija, autor biografija (neautoriziranih) Brucea Dickinsona i Iron Maidena.

Foto: Caffe bar Elephant

U predstavljanju knjige Cikač je, uz ostalo, napomenuo kako je posebno impresivno koliko se detalja iz svog života njezin autor sjeća.

„No ne treba brinuti zbog toga, sve je iznimno lijepo posloženo i čini knjigu ‘pitkom’ za čitanje. Praktički se pročita u jednom dahu, usprkos gotovo 400 stranica“, pripomenuo je Cikač, te dodao kako mu je ova autobiografija i velika osobna satisfakcija jer je, čitajući je, dobio potvrdu da je Dickinson osoba kakvu je godinama doživljavao i opisivao u svojim tekstovima – samouvjeren, svestran, uporan, borac – rođeni lider.

„Svakako preporučam svima koji nisu vidjeli njega i njegov bend Iron Maiden da to naprave 24. srpnja u zagrebačkoj Areni. To je iskustvo koje se ne zaboravlja“, pridodao je Cikač.

„Takve su njegove karakteristike uvelike pomogle da pobijedi tešku bolest“, dodala je prof. Stančić, preporučivši dio knjige u kojem govori o svojoj borbi s tumorom, posebice s načinom na koji se suočio s tom bolešću.

Odabrane ulomke iz knjige čitala je prof. Ivana Matić.

Na kraju pomocije najsretniji posjetitelji primili su vrijedne nagrade poput spomenute knjige ili glazbenih CD-a.

Nagrade su darovali Knjižara Rockmark, Caffe bar Elephant i Dancing Bear.

Foto: Caffe bar Elephant
Foto: Caffe bar Elephant
Foto: Caffe bar Elephant
Foto: Caffe bar Elephant

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani članci

Back to top button
Close
Close