InfoIzdvojenoZanimljivosti

KORISNA INFORMACIJA Evo kako možete do propusnice na području Gradova i Općina našeg područja

Za izdavanje potvrde neophodni su osobni podaci, OIB, uz navođenje razloga odlaska iz mjesta prebivališta, vrijeme putovanja, te krajnja adresa putovanja

Građanima kojima su propusnice potrebne zbog zadovoljavanja vitalnih životnih interesa i odlaska izvan mjesta prebivališta zbog brige o djeci ili starijim osobama, propusnice izdaju Stožeri civilne zaštite.

Za izdavanje potvrde neophodni su osobni podaci, OIB, uz navođenje razloga odlaska iz mjesta prebivališta, vrijeme putovanja, te krajnja adresa putovanja.

Građanima koji iz vitalnih obiteljskih razloga – briga o djeci i starijima izvan mjesta prebivališta putuju u drugo mjesto – propusnice će se izdavati u Ivancu u prostorima Vatrogasnog doma. Zahtjev za propusnicom u Ivancu se šalje mailom na adresu [email protected] i nakon obrade, dobije se povratni mail u kojem je navedeno vrijeme podizanja propusnice, koja se u navedeno vrijeme podiže u Vatrogasnom domu u Ivancu.

I lepoglavski gradski Stožer Civilne zaštite izdaje propusnice za napuštanje prebivališta ili stalnog boravka radi vitalnih obiteljskih razloga. Izdavanje Propusnice može se zatražiti svakog radnog dana od 8 do 12 sati u prostorijama Grada Lepoglave uvažavajući pritom mjere stroge socijalne distanciranosti. Propusnice možete zatražiti na posebno ustrojenoj telefonskoj liniji 042 770 428 i na adresi elektroničke pošte [email protected] .

Građani Klenovnika kojima treba propusnica zbog vitalnog obiteljskog razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština mogu javiti na broj 098/ 976 1988. ili 042/ 763-301.

Propusnice će se izdavati svakim radnim danom od 9 do 11 h ili prema dogovoru ispred zgrade Općine Klenovnik, Klenovnik 8 uz prethodnu najavu na navedeni broj telefona, u svrhu sprečavanja širenja zaraze koronavirusom.

Propusnice za hitnu medicinsku skrb će izdavati dr. Blaženka Fijačko, kontakt broj je 042/ 763-404.

I u Bednji propusnice, samo u žurnim slučajevima i zbog vitalnog obiteljskog razloga građanima izdaje općinski Stožer Civilne zaštite.

Uz prethodnu najavu telefonom na 796-309, propusnice se mogu poslije 12 sati dobiti ispred općinske zgrade u Bednji.

Građani s maruševečkog područja Propusnicu mogu zatražiti radnim danom od 9 do 14 sati u prostorima Općine Maruševec.

Na administrativnom području prebivanja građani se mogu kretati bez propusnice, no u slučaju odlaska na područje druge Općine / Grada i dalje, potrebna je Propusnica, koju odobravaju i daju lokalni Stožeri civilnih zaštita, kako je poviše izneseno.

Ponovno apeliramo da se kretanja naših sugrađana svedu na najmanju moguću mjeru, odnsono na stvarnu potrebu i da vrijeme uglavnom provode doma.

PROPUSNICA

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close