HumanostInfoZdravlje

LIJEPA GESTA Trgovački lanci Kaufland i Lidl bolnicama donirali milijun kuna

Trgovački lanci Lidl i Kaufland zajednički su donirali ukupno milijun kuna bolnicama u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, Varaždinu i Puli, priopćeno je iz tih trgovačkih lanaca

Trgovački lanci Kaufland Hrvatska i Lidl Hrvatska zajednički su donirali ukupno milijun kuna hrvatskim bolnicama uslijed dvije velike katastrofe koje su našu zemlju pogodile istovremeno – opasan korona virus te prodoran potres u Zagrebu prije svega nekoliko dana“.

KB Dubravi i Klinici za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević isplaćeno je po 250 tisuća kuna dok je KBC Split, KBC Osijek, KBC Rijeka, OB Varaždin, OB Pula isplaćeno po 100 tisuća kuna.

Pomno pratimo situaciju s korona virusom, globalno i lokalno, te činimo sve što možemo kako bismo zaštitili naše kupce i zaposlenike. No, naši se napori ne mogu mjeriti sa svakodnevnim iscrpljujućim radom medicinskog osoblja diljem cijele Hrvatske i na tome im svima od srca zahvaljujemo. Samo zajedničkim snagama možemo postići zadane ciljeve u borbi protiv ovog opasnog virusa te smo tako i mi odlučili zajednički donirati ova sredstva, nadajući se da će naša donacija olakšati nabavu potrebnih materijala i opreme. Ovim putem cijelom medicinskom osoblju diljem Hrvatske želimo poručiti da smo uz njih u ovoj teškoj situaciji!“ – poručili su iz Lidla Hrvatska i Kauflanda Hrvatska.

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close