UdrugeVijesti

MEĐUNARODNI DAN INVALIDA Recitacije, pjesma i scenski nastupi: Uz Udrugu ‘Ivanečko sunce’ na priredbi u Kinu Ivanec sudjelovala i vrtićka, te školska djeca

Prije početka samog programa u predvorju kina bila upriličena i prodaja božićnih i adventskih poklona i rukotvorina koje su članovi Ivanečkog sunca” izradili na svojim terapijskim radionicama

Ivanec – Uz Međunarodni dan osoba s invaliditetom, koji se obilježava 3. prosinca, Udruga „Ivanečko sunce” za osobe s intelektualnim teškoćama u srijedu (4. prosinca) održala je prigodan program u ivanečkom kinu.

Prigodna priredba za djecu članova udruge, tijekom koje je upriličeno i njihovo druženje sa Svetim Nikolom i super darovi koje im je poklonio Sv.Nikola.

U programu, recitacijama, pjesmom i scenskim nastupima, članovima Udruge „Ivanečko sunce”, koji su izveli sakralnu pjesmu „Marija je predivna” na znakovnom jeziku, pridružila su se i djeca iz Dječjeg vrtića „Bambi”, mladi folkloraši KUD-a Salinovec, te učenici Osnovne škole „Ivana Kukuljevića Sakcinskog”.

Prije početka samog programa u predvorju kina bila upriličena i prodaja božićnih i adventskih poklona i rukotvorina koje su članovi Ivanečkog sunca” izradili na svojim terapijskim radionicama, a sva prikupljena sredstva koristit će se za daljnji rad udruge.

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close