InfoUdruge

NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Radionica na temu samozapošljavanje po projektu ‘Ostvari svoj potencijal’ – evo gdje i kada

Riječ je o radionici koju Nezavisna udruga mladih provodi u suradnji s Centrom za informiranje i savjetovanje o karijeri Varaždin

Lepoglava – Nezavisna udruga mladih kreće s prvom radionicom po projektu ‘Ostvari svoj potencijal’ koja će se održati u utorak, 19. 2. u čitaonici gradske knjižnice Ivana Belostenca u Lepoglavi, s početkom u 18:00 h.

Riječ je o radionici koju Nezavisna udruga mladih provodi u suradnji s Centrom za informiranje i savjetovanje o karijeri Varaždin, a tema radionice bit će samozapošljavanje.

Ako ste poduzetničkog duha, motivirani na pokretanje vlastitog posla, želite biti sam svoj šef ili jednostavno želite razmotriti sve svoje opcije prije donošenja konačne odluke, ova radionica pravo je mjesto za to!

Koncept radionice je sljedeći – prvo će stručne osobe iz CISOKa predstaviti sve što je potrebno znati o samozapošljavanju, a zatim će sudionici imati priliku napraviti samoprocjenu vlastitih mogućnosti, znanja, kapaciteta i potencijala za uspješan poduzetnički pothvat!

Bitno je naglasiti kako je ovo nakon uvodnog predavanja, 2. aktivnost po projektu, a do kraja godine održat će ih se ukupno 14. Sudionici koji će sudjelovati na minimalno 50% aktivnosti dobit će potvrdu o sudjelovanju na projektu koju izdaje Nezavisna udruga mladih!

Projekt je sufinanciran sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

Iz Udruge poručuju kako je vrijeme je da se mladi pokrenu i ostvare svoj potencijal!

Više informacija na web i Facebook stranici Nezavisne udruge mladih ili na [email protected]

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close