Gradovi i OpćineInfo

OPĆINA BEDNJA Načelnik Damir Poljak s predstavnicima OPG-ova i obrta koji se bave turističkom djelatnošću

Bednja – Pod predsjedanjem načelnika Bednje Damira Poljaka, jučer je u općinskoj vijećnici održan sastanak s predstavnicima obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i obrta s područja općine Bednja koji se bave turističkom djelatnošću ili nude druge srodne usluge (smještaj, hrana i sl.).

Sastanak je sazvan u želji da se web stranica Turističke zajednice Trakošćan – Općina Bednja (osnivač TZ-a je Općina Bednja, a načelnik je po funkciji ujedno i predsjednik TZ-a) nadogradi i aktualizira podacima i informacijama o uslugama koje nude svi koji se na području naše općine bave turističkim i srodnim djelatnostima.

Stoga su svi nazočni pozvani da Turističkoj zajednici u najkraćem roku dostave sve materijale kojima će potencijalnim turistima i izletnicima na najljepši način predstaviti svoje kapacitete, odnosno fotografije, brošure, tekstualne opise, cjenike, kontakt brojeve i sve ostalo što administrator stranice može iskoristiti za izradu atraktivne prezentacije za svaki pojedini OPG, odnosno obrt. Za sve njih usluga je besplatna.

Pritom su svi nazočni pozvani da svakako iskoriste mogućnost besplatnog marketinga, to više što je web stranica TZ-a Trakošćan – Općina Bednja umrežena s webom Turističke zajednice Varaždinske županije, čime je automatski povećana i vidljivost svih turističkih kapaciteta našega kraja.

Sudionici sastanka, koji su redom pozdravili ovakav pristup, ujedno su i zamoljeni da redovito prijavljuju sve promjene u svom statusu kako se ne bi dogodilo da na web stranici ne stoje neažurirane informacije.

Izvor: Bednja.hr

 

Povezani članci

Back to top button
Close
Close