SportVijesti

PAN GIVOVA KUP VIDOVEC 2020 U subotu i nedjelju igraju se utakmice triju grupa seniora, te četvrtfinale juniora i ‘repasaž’ veterana

U subotu počinje u 15, u nedjelju u 13 sati

Vidovec – U subotu i nedjelju se u školskoj dvorani u Vidovcu  igraju utakmice triju skupina seniora, međukolo (repasaž) veterana, te četvrtfinale juniora na 15. Dvoranskom prvenstvu u malom nogometu za registrirane nogometne klubove ŽNS Varaždin.

U subotu će se od 15 sati igrati četvrtfinala juniora u kojima se sastaju Nogometni centar Varaždinske Toplice – Nogometni centar Vidovec, Sloboda Škola Nogometa 1 – Nogometni centar Lepoglava, Varteks 2 – Sloboda Škola Nogometa 2 i Nogometni centar Trnovec/Kučan – Varteks 1.

Od 18 sati počinju utakmice B Grupe seniora, u kojiam će se za palsman u završnicu boriti Lepoglava, Sloboda Tužno 2, Nedeljanec 1 i Rudar 47.

U nedjelju od 13 sati započinju utakmice ‘repasaža’ veterana, u kojima će za plasman u idući krug igrati Baka i Auto Salon Tomić & Caffe bar The Best, potom Rudar 47 i Polet Tuhovec, pa Podravac Svibovec i Sloboda Tužno, te Nedeljanec i Sloboda Škola Nogometa.

Od 15 do 22 sata  igrat će Grupe C i A seniora, u kojima će se za prolazak dalje boriti Mladost Varaždinske Toplice, Mladost Margečan 2, Polet Tuhovec i Omladinac u C, te Mladost Margečan 1, Klenovnik, Novi Marof i Plitvica Gojanec u A Grupi.

U svakoj će se Grupi odigrati po šest utakmica, a dvije najbolje momčadi osigurat će nastavak natjecanja.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close