Sport

PETAR KLAUS POBJEDNIK CVERGL-LIGE, KREŠIMIR BUHIN NAJUSPJEŠNIJI IVANEČKI RIBIČ NA 5. MJESTU

 

Ivanec – U organizaciji Sportsko-ribolovnog društva Ivanec na bajeru Barutana održano je posljednje, šesto kolo u lovu ribe udicom na plovak, odnosno na patuljaste somiće (cvergle) tzv. Cvergl liga. Najuspješniji je bio Alen Martinčević, član SRD Ivanec, sa ulovom od 3343 grama, drugi je bio Petar Klaus (SRD Sračinec) sa 3176 grama, treći Krešimir Buhin (SRD Ivanec) sa 2870 grama ulovljene ribe.

 

Četvrto mjesto zauzeo je Drago Cerovčec (SRD Ivanec) sa 2673 dok se na peto mjesto plasirao Matija Blažin (SRD Ludbreg) sa 2511 grama. Trojica najboljih primila su medalje organizatora, a zatim je uslijedila podjela medalja u sveukupnom poretku, a svakom se ribiču koji je nastupio u svih šest kola, briše najslabiji plasman.

 

Najuspješniji ribič u ovogodišnjoj Cvergl ligi je Petar Klaus, član SRD Stažnjevec sa 11 negativnih bodova, drugi je bio Boris Stubičar, član ŠRD Varaždin sa 22 boda, treći Mario Klekar, član SRD Ludbreg sa 26 bodova. Trojica najboljih u sveukupnom poretku primila su pehare organizatora.

 

Četvrto mjesto zauzeo je Josip Levanić, član SRD Sračinec sa 27 bodova, dok je najbolji ivanečki ribič bio Krešimir Buhin na 5. mjestu sa 32 negativna boda, Andrija Uranić (SRD Cestica) osvojio je 6. mjesto sa 35, sedmo Drago Cerovčec (SRD Ivanec) sa 37, osmo Jurica Levanić (SRD Sračinec) sa 41 negativnim bodom, deveto Robert Posavi sa 44, a 10. Dražen Hrupek sa 45 bodova negativnih bodova.

 

Foto: Arhiva

Povezani članci

Provjerite Također
Close
Back to top button
Close
Close