SportVijesti

POD LAMPAŠIMA NA ČEVO Utrkom 4. kola okončana “7. cross liga Godišnja doba na Čevu” – ukupni pobjednici Jasenka Šimunčić i Bruno Kos

Na ligi je ukupno sudjelovalo 245 trkača i trkačica, od čega 154 muškarca i 91 žena, a trčala su se četiri kola, raspoređena u četiri godišnja doba

Utrkom četvrtog, tzv. ‘Noćnog kola – pod lampašima na Čevo’, završila je “7. cross liga Godišnja doba na Čevu”.

Istrčala su je 132 natjecatelja, među ženama je prvo mjesto osvojila Nives Pomor, dok je kod muškaraca prvi bio Alen Horvat.

REZULTATI 4. KOLA

Pobjednici ovogodišnje lige u konkurenciji žena je Jasenka Šimunčić, drugo mjesto osvojila je Biserka Buhin, a treće Mihaela Huzjak.

Bruno Kos pobjednik je među muškarcima, obranivši time lanjsku titulu, Ivan Maltar je osvojio drugo, a Darko Okreša treće mjesto.

Po okončanju utrke uslijedila je svečanost proglašenja rezultata, dodjela nagrada najboljima, te noćno druženje uz roštilj i domaće štrukle, a da bi završetak lige bio potpun, priča je na kraju ”začinjena” noćnim vatrometom.

UKUPNI POREDAK

Nakon spuštanja s Čeva druženje je nastavljeno uz pjesmu i ples, te tradicionalno noćno kupanje u Bednji.

Na ligi je ukupno sudjelovalo 245 trkača i trkačica, od čega 154 muškarca i 91 žena, a trčala su se četiri kola, raspoređena u četiri godišnja doba.

Start utrke je na mostu Bednje u Završju Podbelskom (ispod samog Čeva), a cilj na vrhu Čeva na 550 metara nadmorske visine, ukupne duljine 2019 metara.

FOTOGALERIJA

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close