HumanostInfoZanimljivostiZdravlje

Pomoć u borbi protiv epidemije koronavirusa: Lumini donirao zaštitnu opremu Općoj Bolnici Varaždin

Zaštitne rukavice i maske za lice te dezinficijensi, a dodatno se uključila i Farmacia

Trgovački centar Lumini donacijom zaštitne opreme odlučio je pomoći Općoj bolnici Varaždin u borbi protiv pandemije bolesti Covid-19.

Lumini je donirao opremu ukupne vrijednosti 11.400 kuna u koju spadaju zaštitne rukavice i maske za lice te dezinficijensi, a dodatno se uključila i Farmacia s posebnom donacijom dezinficijensa u iznosu od 2.500 kuna.

Voditeljica centra Ana Morpurgo naglasila je kako je zaštitna oprema nabavljena u trgovinama Trgovačkog centra Lumini: Specijaliziranoj prodavaonici Farmacia te drogerijama Bipa,dm iMüller.

Kontaktirali smo Bolnicu kako bismo vidjeli što im najviše treba i u dogovoru s njima odlučili što ćemo donirati. Prepoznali smo teret koji zdravstveni djelatnici nose za vrijeme ove pandemije i na ovaj im način želimo barem malo olakšati”, rekla je voditeljica naglasivši kako je u ova nepredvidiva vremena važno pomagati ne zaboravljajući one koji su na prvoj liniji obrane.

Lumini se uvijek voli uključivati u donacije i lokalno pomagati. Željeli smo dati svoj doprinos u sprječavanju širenja virusa Covid-19 i ovom donacijom želimo  pokazati da  nismo prestali podržavati lokalnu zajednicu, kao i ona nas“, zaključila je Ana Morpurgo.

Zamjenik ravnatelja Opće bolnice Varaždin Damir Poljak zahvalio je Trgovačkom centru Lumini na vrijednoj donaciji.

Zaštitna sredstva uvijek su dobrodošla, a posebno u vrijeme koronavirusa kako bismo se mogli što bolje nositi sa situacijama s kojima se svakodnevno susrećemo kao zdravstveni djelatnici”, rekao je Poljak naglasivši kako je izuzetno bitno spriječiti ulazak virusa u zdravstveni sustav i tako razinu sigurnosti održati na visokoj razini, a za to je ključna zaštitna oprema.

 

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close