IzdvojenoPolitikaVijesti

Promjene u Gradskom vijeću Grada Ivanca

U Klubu vjećnika HDZ-a Milenu Golubić zamijenit će Martina Car Matišić

Ivanec – Potvrde li takvu odluku i ostali članovi Gradskoga vijeća Ivanca od slijedeće sjednice među članovima Gradskog Vijeća mogla bi biti i Martina Car Matišić u Klubu vijećnika HDZ-a. 

Naime, o  tome je raspravljao Gradski odbor ivanečkog HDZ-a u ponedjeljak 21. svibnja, i prema njihovoj odluci Martina Car Matišić tebala bi zamijeniti Milenu Golubić u Gradskom vijeću.

Sjednici Gradskog odbora nazočio je i predsjednik Županijske organizacije i saborski zastupnik Anđelko Stričak.

Milenu Golubić će na sjednici zakazanoj za četvrtak 24. svibnja u 19 sati, kako se očekuje, Gradsko vijeće Ivanca imenovati novom ravnateljicom Dječjeg vrtića „Ivančice“ u Ivancu.

Imenovanje Milene Golubić za čelnog čovjeka jedne gradske ustanove i neslužbena je potvrda suradnje HDZ-a s vladajućim HNS-om, ne samo na nacionalnoj, već i na ivanečkoj gradskoj razini.

Do smjene u Gradskom vijeću dolazi zbog nespojivih funkcija, a Car Matišić bi, ako to dozvoli novi Poslovnik, svečanu prisegu mogla položiti na sjednici već u četvrtak, ili najkasnije na prvoj slijedećoj sjednici ovog predstavničkog tijela.

39.godišnja Martina Car Matišić istaknuti je član HDZ-a, aktualna potpredsjednica ivanečke Gradske organizacije i Predsjednica ivanečkog Ogranka Udruge žena HDZ-a “Katarina Zrinski”, a sudjelovala je i kao kandidat na posljednjim Parlamentarnim izborima na listi HDZ-a za Sabor Republike Hrvatske.

Povezani članci

Back to top button
Close
Close