InfoPosaoPromotivni materijal

PRONAĐITE NEŠTO ZA SEBE Tjedna ponuda poslova – posao.hr – Zagorje International

Sretno u pronalaženju posla

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Projekt gradnja AL-LO j.d.o.o. zapošljava ovlaštenog arhitekta (m/ž) i ovlaštenog inženjera graditeljstva (m/ž) u Zaboku. Glavne odgovornosti su poslovi projektiranja. Potrebna su informatička znanja i položen stručni ispit. Više pronađite ovdje.

Trgocentar d.o.o. zapošljava prodavača građevnog materijala (m/ž) u Zaboku i pomoćnog radnika u proizvodnji i dostavljača (m/ž) u mjestu Sveti Križ Začretje. Prijave su otvorene do 23.2. Posao obuhvaća prodaju, izlaganje, naplatu, savjetovanje kupaca, utovar, istovar. Više na linku.

Gromatic KR d.o.o. zapošljava geodetskog tehničara (m/ž) u Zlatar – Bistrici. Rok prijave je 29.2. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo i vozačka dozvola B kategorije. Posao obuhvaća geodetske izmjene i izrade geodetskih elaborata. Potražite kako aplicirati.

Centar Škuder d.o.o. zapošljava vozača (m/ž) pokretne trgovine u mjestu Novi Golubovec. Prijavite se najkasnije do 26.2. Traži se posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Provjerite detalje i kako ostvariti prijavu ovdje.

Projekt gradnja AL-LO j.d.o.o. zapošljava ovlaštenog arhitekta (m/ž) i ovlaštenog inžinjera graditeljstva (m/ž) u Zaboku. Glavne odgovornosti su poslovi projektiranja. Potrebna su informatička znanja i položen stručni ispit. Više na linku.

Ustanova za zdravstvenu njegu u kući Zdenka Petković zapošljava njegovatelja (m/ž) i pomoćnog radnika u stacionaru (m/ž) u Mariji Bistrici. Prijave su otvorene do 29.2. Pogledajte detalje i kako ostvariti prijavu putem linka.

Terme Tuhelj zapošljavaju na poziciji voditelj animacije (m/ž) u Tuheljskim Toplicama. Potrebna je srednjoškolska stručna sprema. Traži se jednogodišnje radno iskustvo za vođenje animacijskog tima, rad s djecom i organizaciju izleta. Poslodavac nudi samački smještaj. Potražite kako aplicirati ovdje.

Završni radovi Krešo traže nove radne snage na pozicijama: voditelj gradilišta (m/ž), soboslikar-fasader (m/ž), zidar (m/ž), rukovatelj građevinskim strojevima (m/ž), vozač terenskog vozila (m/ž) i pomoćni građevinski radnik (m/ž). Mjesto rada su Krapinske Toplice. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama. Provjerite kako ostvariti prijavu ovdje.

iVizija d.o.o. u potrazi je za kuharom (m/ž). Mjesto rada su Krapinske Toplice, a prijaviti se možete najkasnije do 11.3. Traži se minimalno srednja stručna sprema te je predviđena plaća 7.000 – 7.500 kuna netto. Nema rada noću niti na svadbenim svečanostima. Više na linku.

Veleučilište Hrvatsko zagorje Krapina zapošljava na poziciji voditelj odsjeka za računovodstvene i knjigovodstvene poslove (m/ž). Rad se odvija u Krapini, a prijave su otvorene do 6.3. Traži se trogodišnje radno iskustvo. Potrebna je visoka stručna sprema, poznavanje rada na računalu u računovodstvenim programima. Detalje pronađite ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

 

 

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close