InfoIzdvojenoUdruge

Saborski zastupnik Anđelko Stričak darovao agregat za struju DVD – u Bedenec

Bedenec – Saborski zastupnik HDZ – a Anđelko Stričak na prigodnoj je svečanosti Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Bedenec donirao agregat za struju. U nazočnosti članova DVD – a Bedenec donaciju je, uz zahvalu Stričaku, primio zapovjednik Darko Vresk.

Predsjednik bedenskih vatrogasaca Ivan Vresk također je zahvalio Stričaku, napomenuvši kako se nada da će se agregat puno više koristiti za svakodnevne potrebe nego za intervencije, te izrazio nadu da ovo neće biti prva i posljednja Stričakova donacija Bedencu.

Najavljujući kako ovo sigurno neće biti posljednja pomoć DVD – u i Bedencu, Stričak je istaknuo da je donacijom agregata održao obećanje koje je nedavno dao te pohvalio inicijativu Dražena Hunjeta, predsjednika HDZ – ova Ogranka u Bedencu, zahvaljujući kome je i došlo do realizacije ove donacije.

„Vatrogasci su jedni od najvažnijih ljudi u zajednici i oni kojima se, u pravilu, prvima obraća za pomoć, stoga vjerujem da će ova donacija biti od koristi.“

Prije uručivanja agregata DVD – u Bedenec, Stričak je nazočio startu tradicionalne cestovne utrke koja se u Bedencu održala po 6. puta.

Related Articles

Back to top button
Close
Close