InfoZanimljivosti

SREDNJA ŠKOLA IVANEC Predavanje u sklopu projekta „Biti Bolji – Be Better“ uspješnih poslovnih direktora rane Šušnjare i Thomasa Baura – srijeda, 23. listopad (ODGOĐENO)

Nazočni će imati jedinstvenu prigodu čuti životne priče i poduhvate ovih uspješnih direktora te ih kroz razgovor priupitati sve što ih zanima

Ivanec – U sklopu projekta „Biti Bolji – Be Better“ u srijedu će se s početkom u 11:30 sati u amfiteatru Srednje škole Ivanec održati  predavanje na kojemu će za učenike, nastavnike i zainteresiranu javnost govoriti Frane Šušnjara i Thomas Bauer.

Predavanje koje se u Hrvatskoj provodi već šest godina do sada je u sklopu imenovanog projekta održano više od 130 puta, škole je posjetilo oko 110 gostiju, a sve aktivnosti je poslušalo više od 21.000 učenika.

Frano Šušnjara je direktor marketing grupe Renault za Aziju i Pacifik i održat će predavanje naziva “Biti menadžer/poduzetnik”, a Thomas Bauer, direktor i suvlasnik agencije Grizli komunikacije d.o.o. Zagreb, predavanje na temu “Tržišna komunikacija/Biti menadžer”.

Nazočni će imati jedinstvenu prigodu čuti životne priče i poduhvate ovih uspješnih direktora te ih kroz razgovor priupitati sve što ih zanima.

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close