SportVijesti

TRKAČKI KLUB IVANČICA Vikend ‘protrčali’ od Preloga, preko Perušića, do Male Subotice i Trakošćana – evo s kakvim rezultatima

Zapaženi nastupi trkača ivanečkog kluba

Ivanec – Proteklog su vikenda članovi Trkačkog kluba Ivančica Ivanec nastupili su na čak četiri utrke na području sjeverne Hrvatske i Like, te ostvarili zapažene rezultate.

Prva od njih, 2. kolo „Ljetne kros lige Prelog 2019“ u organizaciji Trkačkog kluba Kotoripski begači održana je u petak, na njoj je Ivica Plantak osvojio 4., a Vjekoslav Vorih peto mjesto.

Najbrži su bili Tihomir Cenko među muškarcima i Nada Siladi kod žena.

2. KOLO – KROS LIGA PRELOG

TK Ivančica Facebook

U subotu je u Perušiću u Lici, u organizaciji Atletskog kluba Plitvice, održana utrka „Lika Adventure Trail”.

Trčale su se utrke na 10, 18 i 30 kilometara, a na utrci „Staza Žutog Porculana“ duljine 18 kilometara u konkurenciji 64 trkača sudjelovao je i Božidar Željezić, koji je osvojio 23. mjesto u konkurenciji muškaraca, gdje je najbrži bio Ante Živković, dok je među ženama pobijedila Helena Gleđa.

TK Ivančica Facebook

Također u subotum u Maloj Subotici je u organizaciji Udruge sportske rekreacije ‘Sport za sve’ Mala Subotica održana utrka povodom „Dana Općine Mala Subotica“ na kojoj se trčalo na 7,3 i 3,4 kilometra, te dječje utrke.

U glavnoj utrci na 7,3 kilometra u konkurenciji 113 trkača Neven Jurković je bio peti, Ivica Plantak sedmi, Vjekoslav Vorih deveti, a Marin Kereša 34. Najbrži na utrci kod muških bio je Andrej Hladnik, a kod žena Martina Bezek.

Foto: TK Ivančica Facebook

I u konačnici, na nedjeljnoj „5. utrci za mač grofa Draskovicha“ Vjekoslav Vorih je na glavnoj utrci bio 25., a pobijedili su Ante Živković kod muškaraca, te Ana Štefulj među ženama.

TK Ivančica Facebook

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close