InfoIzdvojenoUdruge

UDRUGA UDOMITELJA NADA Sveti Nikola djeci darovao 75 paketa

Iz udomiteljskih obitelji, obitelji u riziku iz lokalne zajednice i biološku djecu udomitelja, starije i nemoćne osobe smještene u udomiteljskim obiteljima

Ivanec – Udruga udomitelja Nada Ivanec i ove je godine pripremila 75 slatkih poklon paketa za djecu iz udomiteljskih obitelji, obitelji u riziku iz lokalne zajednice i biološku djecu udomitelja, starije i nemoćne osobe smještene u udomiteljskim obiteljima.

Darovi su djeci uručeni u amfiteatru Srednje škole Ivanec, uz prigodan program kojeg je pripremila Udruga udomitelja Nada.

U programu su nastupili mladi glumci Osnovne škole Ivan Kukuljević Sacinski, Ivanec i Područne škole Tin Ujević, Salinovec, koji su nazočne dobro nasmijali svojom komičnom predstavom, a prigodne su recitacije izveli  Ana Marija, Ivana, Leon i Sebastijan iz Udruge Nada.

Po završetku tog dijela, djeci je smješak na lica izmamio Sveti Nikola, koji im je i uručio pakete u kojima se našlo slatkih poklona, ali i onih praktičnih, poput školskog pribora kojeg je donirao Savez nezaposlenih Hrvatske.

Foto: Marijan Friščić
Foto: Marijan Friščić

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close