Vijesti

UDVDR OGRANAK IVANEC Dražen Geček izabran za tajnika u narednom mandatu – Mladen Piskač je novi predsjednik Nadzornog odbora, a Milan Ribić Suda časti

Na pregledu snimljenog materijala i odabiru kadrova za dokumentarni film "Zaboravljena mladost" radit će se tijekom veljače

U prostoru Lovačkog doma Šumski zec Margečan, prošireni sastav Središnjeg odbora ivanečkog ogranka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata održao je svoju prvu sjednicu u novom mandatu, nakon što je krajem prosinca održan Izvještajno – izborni Sabor.

Foto: Arhiva (Marijan Friščić)

Upravo je njegova analiza bila prva točka dnevnog reda, te je nakon rasprave donesen zaključak kako je proveden sukladno Temeljnim pravilima UDVDR Ogranak Ivanec, a izraženo je zadovoljstvo vrlo dobrim odazivom gostiju i sabornika, kao i cjelokupni ambijentom tijekom njegova održavanja.

Potom se prišlo izboru tajnika Ogranka, te predsjednika Nadzornog odbora i Suda časti.

Tako je za tajnika izabran Dražen Geček, novi predsjednik Nadzornog odbora u narednom mandatu bit će Mladen Piskač, a, također novi, predsjednik Suda časti Milan Ribić.

Dražen Geček
Mladen Piskač
Milan Ribić

Potom se raspravljalo o pregledu snimljenog materijala, odnosno odabiru kadrova za dokumentarni film „Zaboravljena mladost“, te je dogovoreno kako će se na tome raditi u prostorijama tajništva tijekom veljače, nakon čega se počinje s montažom.

Nadalje, iznesena su četiri prijedloga za posjet mjestima stradavanja u Domovinskom ratu tijekom ove godine i donesena je odluka da će se najmanje na dva odati počast žrtvama srpske agresije.

Pod točkom ostalo, novi potpredsjednik Ogranka Zvonko Galić uručio je zahvalnice za doprinos u radu udruge Vladimiru Friščiću i Danijelu Posavcu, kojima nisu uručene na Saboru jer mu zbog spriječenosti poslovnim obvezama nisu nazočili.

Foto: Marijan Friščić

Tim je činom ujedno i okončana sjednica, a nova najavljena za kraj veljače.

 

Sastanku su nazočili i kolege iz najužeg vodstva HVIDR-e Ivanec, s kojim UDVDR Ogranak Ivanec usko surađuje na velikom broju svojih projekata / programa.

 

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close