InfoUdruge

UKS Bedenec: Nastavak uređivanja interijera Etno kuće, Cestovna utrka i Memorijalni malonogometni turnir glavne aktivnosti u 2017.

Bedenec – Udruga za kulturu i sport Bedenec je nazočnosti 25 delegata u Etno kući u održala svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.

Glavne točke bile su provedene aktivnosti i financijsko poslovanje u prošloj, te iznijet Plan i program rada i Financijski plan za tekuću, 2017. godinu.

U Izvješću o radu predsjednik Stjepan Petak je kao najvažniju aktivnost u kulturnoj sekciji udruge istaknuo nastavak uređivanja Etno kuće, a u sportskoj sekciji organiziranje malonogometnog turnira, tradicionalne Cestovne utrke i jesenskog crossa, te sudjelovanje na atletskim natjecanjima.

Nakon rasprave u kojoj je istaknuto da je potrebno intenzivirati aktivnosti, održati više sastanaka i pojačati komunikaciju, poraditi na organizaciji unutar udruge te uključiti veći broj članova u provedbu aktivnosti, Izvješće o radu je prihvaćeno.

Također, prihvaćeno je i Financijsko izvješće koje je podnijela blagajnica Mirjana Vresk.

Iz programa rada za 2017. godinu izdvajamo održavanje manifestacije „3. Kelembarska pepijevka“ na kojoj će biti predstavljeno lončarstvo, stari zanati i običaji karakteristični za Bedenec.

Kelembarska pepijevka 2015

Za nju su osigurana financijska sredstva, a u planu je da se održi tijekom kolovoza.

Isto tako, sredstvima Grada Ivanca nastavit će se uređivanje interijera Etno kuće kako bi ona u potpunosti poprimila svoj izvorni, odnosno tadicijski izgled.

Od sportskih aktivnosti u planu je sudjelovanje na atletskim natjecanjima i malonogometnim turnirima, organizacija Memorijalnog malonogometnog turnira sjećanja na Tomu Petaka Trenera i Igora Huđa, te Cestovne utrke i jesenskog crossa.

Po završetku skupštine u ambijentu Etno kuće nastavljeno je druženje u neformalnom tonu.

Povezani članci

Back to top button
Close
Close