GospodarstvoPrehranaVaraždinska županijaVijesti

UZ SMIJEH I VESELJE Veliki broj izlagača i posjetitelja na još jednom “Županijskom placu”

Smijeha i veselja nije nedostajalo, a sami posjetitelji zadovoljni su bogatom ponudom te prodajnim karakterom

Danas je održana manifestacija “Županijski plac”, izložbeno-prodajni sajam koji se do sada već pozicionirao kao tradicionalna manifestacija kojom se promoviraju naši lokalni proizvođači, a održao se u atriju Županijske palače.

Smijeha i veselja nije nedostajalo, a sami posjetitelji zadovoljni su bogatom ponudom te prodajnim karakterom.

Danas se okupilo preko dvadeset i pet izlagača koji su prezentirali svoje proizvode , a moglo se naći svega od voća i povrća, kaktusa i sukolenata, meda i pčelinjih proizvoda, proizvoda od heljde, kolača, vina, sokova, džemova, umaka, bučinog i drugih ulja, sireva i već spomenute lavande do nakita, suvenira, handmade proizvoda, platnenih pelena i eko torbi.

Milenka Klinec, voditeljica Udruge za starije osobe Varaždin pohvalila je Varaždinsku županiju na organizaciji i aktivnostima koje provodi na društvenom području.

– Hvala županu Čačiću na potpori i uključivanju u društveni život, to nam puno znači – rekla je Milena Klinec.

Andreja Petrović iz OPG Petrović izrazila je zadovoljstvo predstavljanjem u Atriju palače.

– Ova manifestacija je izvrsna prilika da pokažemo , izložimo i prodamo svoje proizvode. Varaždinska županija je primjer kako se pomaže svojim opg-ovima, proizvođačima i hvala im na tome. Drago mi je da smo danas tu, vidi se da ljudi prihvaćaju ovu manifestaciju, ima puno ljudi, župan Čačić nas pomaže već nekoliko godina i hvala mu na tome – rekla je Andreja Petrović.

Posebna zanimljivost bila je podjela tradicionalnog županijskog doručka kojeg su podijelili kuhari Hotela Minerva iz Varaždinskih Toplica.

U doručku je s građanima uživala i savjetnica župana Natalija Martinčević, a kasnije su se pridružili i župan Radimir Čačić te njegov zamjenik Robert Vugrin.

Smijeha i veselja nije nedostajalo, a sami posjetitelji zadovoljni su bogatom ponudom te prodajnim karakterom

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close