ObrazovanjeVaraždinska županijaVijestiZabava

VARAŽDINSKI MATURANTI Veselje, ples i pjesma na mimohodu maturanata – ‘naj odore’ ima 4. gim iz Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole

Mimohodom maturanata od Parka mladih preko Korza i Franjevačkog trga te natrag do polazišta, počela je Maturantika 2019., zasigurno najveselija manifestacija u godini

Varaždin – Gotovo 2.000 maturanata srednjih škola iz Varaždinske županije danas su, 20. svibnja, ulicama Varaždina širili veselje uz pjesmu, ples i zviždanje.

Mimohodom maturanata od Parka mladih preko Korza i Franjevačkog trga te natrag do polazišta, počela je Maturantika 2019., zasigurno najveselija manifestacija u godini.

 S balkona Županijske palače sve su pažljivo promatrali članovi ocjenjivačkog žirija – zamjenik župana Tomislav Paljak, zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar i Tatjana Novak iz PU varaždinske, koji su imali težak zadatak odabira naj maturantske odore.

Ovogodišnji pobjednici su „kokice”, učenici 4. gim iz Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole.

Foto: Varaždinska županija

 Razredu, u kojem je 17 učenika, u Parku mladih uručena je nagrada, izlet u adrenalinski park Accredo u Zasadbregu, na koji će svi zajedno otići već ovoga četvrtka.

Maturantika se nastavlja sportskim danom u utorak, a potom plesanjem quadrille u četvrtak točno u podne na Kapucinskom trgu.

PROGRAM MATURANTIKA 2019.

Utorak, 21. svibanj 2019.

Sportski dan SPORTOM PROTIV OVISNOSTI

14,00 – 18,00 – Park mladih – vježbanje na spravama uz stručno vodstvo     predstavnika 5 Star Fitness Centra – proglašenje triju najupornijih / najizdržljivijih i uručenje nagrada

 – nastup DJ-a (David  Mašić)

 Srijeda, 22. svibnja 2019.

Plesni dan NASILJE NE ŽELIM, QUADRILLI SE VESELIM!

12,00 – Kapucinski  trg – maturanti plešu Quadrillu

14,00 – 18,00 – Park mladih – nastup DJ-a (David Mašić)

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close