InfoPolitika

Zlatko Komadina: Mislim da je vrijeme za smjenu generacija u SDP-u

Izbori se raspisuju za 26.9. i počinju konzultacije za saborske radnje i konstituiranje Sabora

Zlatko Komadina, v.d. predsjednika SDP-a, na press konferenciji govorio je o aktualnoj situaciji u toj stranci.

Komadina je rekao da će se izbori u SDP-u održati 26. rujna, prenosi portal Direktno.

“Izbori se raspisuju za 26.9. i počinju konzultacije za saborske radnje i konstituiranje Sabora”, kazao je Komadina.

Mislim da sada nije vrijeme mijenjati modele koje smo donijeli. Mislim da bi odstupanje od modela ‘jedan član jedan glas’ bio korak nazad. Svi članovi stranke biraju predsjednika i to je demokratski izbor. Naravno da on ima pluseve i minuse, ali njegovo mijenjanje zahtijevalo bi analizu“, kazao je Komadina i dodao: “Mislim da je vrijeme za smjenu generacija u SDP-u.”

Komentirao je propali sastanak oporbe i premijera Andreja Plenkovića.

Kada netko zove na sastanak jednog po jednog za pretpostaviti je da sa svakim imate različitu temu. I ja sam se osobno čuo s premijerom jer je stav SDP-a da se razgovara, ali mi smo htjeli svi zajedno razgovarati. Ja sam mu predložio da razgovaramo svi zajedno, on je to odbio. Pojedinačni razgovori bili bi insinuacija i špekulacije što je bilo i o čemu je bilo. To nikome od nas ne treba, mislim ni gosp. Plenkoviću“, rekao je.

Rekao mi je da bi htio na miru razgovarati o viđenju Hrvatske u novom vremenu. Ja sam mu spomenuo da bi to izazvalo špekulacije i da to nije pametno. Nitko nije došao i sad je to tako“, dodao je Komadina na press konferenciji.

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close