Gradovi i OpćineInfoIzdvojenoZanimljivosti

ZLOBNO I POKVARENO!!! Blokadom sadržaja na Facebook stranici Grada Ivanca vezanih uz zarazu coronom, pojedinci teško ugrozili zdravlje građana!

Blokirane SVE dosadašnje preporuke, odluke, pozivi i sve druge informacije koje se odnose na sprečavanje zaraze coronavirusom

Zbog ozbiljne sumnje u to da su iz krajnje zlih namjera pojedinci onemogućili redovito objavljivanje vijesti na Facebook stranici Grada Ivanca, molimo sve građane da, koliko god je moguće,  informacije i vijesti vezane uz aktualnu epidemiološku situaciju do daljnjega prate na web stranici Grada Ivanca www.ivanec.hr ili na portalima/FB stranicama eIvanec i sjeverni.info, koji prenose sve relevantne obavijesti Grada.

U kolikoj mjeri su – u ovoj, nikad težoj situaciji s kojom se bore i građani Ivanca – pobude vinovnika ovog čina niske, pokazuje podatak da su blokirane SVE dosadašnje preporuke, odluke, pozivi i sve druge informacije koje se odnose na sprečavanje zaraze coronavirusom, uključujući i za to vezano priopćenje gradonačelnika M. Batinića.

U uvjetima kada o pojedinim važnim informacijama ovise, doslovce, životi građana, malo je reći da je ovo sramotno te da je ovom prljavom rabotom (ne)poznat netko najdirektnije ugrozio zdravlje naših građana.

Grad Ivanec o ovome je zatražio intervenciju svih nadležnih organa.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close